Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ε.Κ.: Εγκρίθηκε η Δημόσια πρόταση MIG σε Vivartia

Το περιεχόμενο του πληροφοριακού δελτίου για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρίας Marfin Investment Group προς τους μετόχους της Vivartia για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της, ενέκρινε μεταξύ άλλων το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. O.K. σε Εναλλακτική Αγορά.

Ε.Κ.: Εγκρίθηκε η Δημόσια πρόταση MIG σε Vivartia
Το περιεχόμενο του πληροφοριακού δελτίου για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρίας Marfin Investment Group προς τους μετόχους της Vivartia για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της, ενέκρινε μεταξύ άλλων το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.



Επίσης, ενέκρινε το συμπλήρωμα του ενημερωτικού δελτίου της Lavipharm σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 3401/2005 και το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα και την παροχή άδειας για τη διάθεση μερίδων της τράπεζας με δημόσια προσφορά.

Τέλος, ενέκρινε, όπως μετέδωσε νωρίτερα το euro2day.gr, τη λειτουργία Πολυμερούς Μηχανισμού Διαπραγμάτευσης υπό τη διαχείριση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 29 του ν. 3556/2007 με την επωνυμία Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v