Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Αύξηση short θέσεων σε ΔΕΗ και Πειραιώς

Η Lansdowne Partners αύξησε εκ νέου τις short θεσεις της τόσο στον τίτλο της ΔΕΗ όσο και στη μετοχής της Τράπεζας Πειραιώς.

ΧΑ: Αύξηση short θέσεων σε ΔΕΗ και Πειραιώς

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στις 10 Απριλίου, η Lansdowne Partners αύξησε εκ νέου τις short θεσεις της τόσο στον τίτλο της ΔΕΗ όσο και στη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς.

Πιο αναλυτικά, το βρετανικό hedge fund προχώρησε σε αύξηση των short θέσεων του στη ΔΕΗ στο 0,91% των μετοχών της, από 0,82% που είχε στις 29 Μαρτίου, με την θέση να αφορά περίπου 2,11 εκατ. μετοχές.

Ταυτόχρονα, προχώρησε και σε αύξηση των short θέσεων του στην Τράπεζα Πειραιώς στο 1,80% από 1,71% που διέθετε στις 3 Απριλίου, φτάνοντας τα 7,86 εκατ. μετοχές.

Παράλληλα, και τα funds Marshall Wace, Oceanwood Capital Managment διατηρούν σταθερές τις short θέσεις τους στις ελληνικές τράπεζες.

Συγκεκριμένα, η Oceanwood Capital Management διατηρεί τις short θέσεις του επί των μετοχών της Alpha Bank στο 0,81% και τις οποίες είχε αυξήσει στις 4 Απριλίου (από 0,71% στις 5 Μαρτίου) και 0,70% στην Εθνική Τράπεζα με τελευταία ημερομηνία μεταβολής θέσης στις 10 Ιανουαρίου. Η Lansdowne Partners εκτός από τις κινήσεις σε ΔΕΗ και Πειραιώς, παραμένει short στη μετοχή της Εurobank (0,60%). Το Marshall Wace διατηρεί short θέσεις επί των μετοχών της Εθνικής Τράπεζας και στο 0,68% καθώς και στην Τράπεζα Πειραιώς και στο 0,80%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v