Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα top picks της Beta από το Χρηματιστήριο

Πέντε συν μια μετοχή ξεχωρίζει από το ΧΑ η χρηματιστηριακή. Το θετικό κλίμα στην αγορά και οι προκλήσεις του επόμενου διαστήματος.

Τα top picks της Beta από το Χρηματιστήριο

Τις κορυφαίες της επιλογές από το χρηματιστήριο καταθέτει η Beta Χρηματιστηριακή σε παρουσίασή της στο Roadshow του Λονδίνου.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η ελληνική οικονομία συνεχίζει να ανακάμπτει αν και με σχετικά μέτριους ρυθμούς ανάπτυξης, με το οικονομικό κλίμα να ενισχύεται σε υψηλά πολυετίας και την εμπιστοσύνη στον τραπεζικό κλάδο να επιστρέφει μετά και την πλήρη άρση των capital controls.

Αναφορικά με τις προοπτικές των επόμενων 12 μηνών, τα βασικά ρίσκα και αβεβαιότητες για την Ελλάδα σχετίζονται με:

-Την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων και ιδιωτικοποιήσεων ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του προγράμματος

-Την επίπτωση στην οικονομική δραστηριότητα και την προσέλκυση ξένων άμεσων επενδύσεων από τα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο της Ενισχυμένης Εποπτείας.

-Την ικανότητα προσέλκυσης νέων επενδύσεων για τη χώρα

-Τις γεωπολιτικές και μακροοικονομικές συνθήκες στην ευρύτερη περιοχή

Οι επιλογές της χρηματιστηριακής από το Χρηματιστήριο βασίζονται σε ισχυρούς ισολογισμούς, προοπτικές κερδών, μετοχές εταιριών λιανικής πώλησης και μετοχές με πιεσμένες αποτιμήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, οι επιλογές της Beta από το Χρηματιστήριο είναι οι Jumbo, Μυτιληναίος, Aegean, Φουρλής και Quest ενώ από τον χρηματοοικονομικό κλάδο, ξεχωρίζει την Alpha Bank

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v