Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα top picks της Πειραιώς από το Χρηματιστήριο

Η χρηματιστηριακή ανεβάζει τις τιμές-στόχους για τις τραπεζικές μετοχές ενώ προχωρά σε αναπροσαρμογές στις εκτιμήσεις της για τις κορυφαίες επιλογές της από το ελληνικό χρηματιστήριο.

Τα top picks της Πειραιώς από το Χρηματιστήριο

Ανεβάζει τις τιμές-στόχους για τις ελληνικές τράπεζες η Πειραιώς Χρηματιστηριακή σε έκθεση στρατηγικής της για το χρηματιστήριο.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, ενισχύει τις προβλέψεις της για τις τράπεζες, ώστε να αντανακλούν τις σχεδιαζόμενες τιτλοποιήσεις κόκκινων δανείων για να ενταχθούν στον «Ηρακλή».

Η χρηματιστηριακή ενισχύει την τιμή-στόχο για την Alpha Bank κατά 7% στα 2,13 από 2 ευρώ λόγω της υπόθεσης για απόδοση ιδίων κεφαλαίων 6,2% από 5,7% προηγουμένως.

Για την Εθνική Τράπεζα, η Πειραιώς ανεβάζει τον στόχο στα 3,2 από 2,8 ευρώ προηγουμένως, λόγω και των κερδών από τα ομόλογα ύψους 600 εκατ. ευρώ περίπου.

Ο στόχος για τη Eurobank ανεβαίνει στο 1,1 από 1 ευρώ, λόγω και της αυξημένης εκτίμησης για απόδοση ιδίων κεφαλαίων 8,3% από 8%.

Οι κορυφαίες επιλογές

Η λίστα με τα top picks της χρηματιστηριακής περιλαμβάνει τον ΟΠΑΠ, την Jumbo και τη Μυτιληναίος.

Η χρηματιστηριακή μειώνει την τιμή-στόχο για τον ΟΠΑΠ στα 12,7 από 13 ευρώ ενώ ανεβάζει τον στόχο για την Jumbo στα 21,5 από 21 ευρώ και διατηρεί τον στόχο των 15 ευρώ (outperform) για τη Μυτιληναίος.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή ανεβάζει οριακά την τιμή-στόχο για την Τιτάν στα 20,7 από 20,5 ευρώ ενώ μειώνει τον στόχο για τη Motor Oil στα 26,5 από 28 ευρώ (outperform) καθώς υιοθετεί πιο συντηρητική στάση ως προς τα περιθώρια διύλισης του 2020.

Τέλος, η Πειραιώς ανεβάζει την τιμή-στόχο για τον ΟΤΕ στα 14,4 από 13,7 ευρώ προηγουμένως (ενώ διατηρεί outperform), λόγω χαμηλότερου σταθμισμένου κόστους κεφαλαίου, που αποτιμά τη μετοχή στις 5,5 φορές τα EBITDA του 2020.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v