Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Ανεβάζει την τιμή-στόχο η Eurobank Equities

Η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει ικανοποιητικές τις επιδόσεις της εταιρείας, δεδομένου του lockdown που υπερβαίνει τους 4 μήνες. Η σφιχτή διαχείριση των αποθεμάτων και οι χαμηλότερες λειτουργικές δαπάνες βοήθησαν την εταιρεία να εμφανίζει ελεύθερες ταμειακές ροές-ρεκόρ το 2020.

Jumbo: Ανεβάζει την τιμή-στόχο η Eurobank Equities

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Jumbo, στα 17,1 από 16,1 ευρώ, δίνει η Eurobank Equities, σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση "hold". 

Το περιθώριο ανόδου για τη μετοχή λογίζεται στο 9% από τα τρέχοντα επίπεδα, με το εκτιμώμενο μέρισμα να διαμορφώνεται στο 4,5% της τιμής του τίτλου στο ταμπλό, με τη συνολική εκτιμώμενη απόδοση της μετοχής να αναμένεται στο 13,5%. 

Η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει ικανοποιητικές τις επιδόσεις της εταιρείας, δεδομένου του lockdown στην αγορά, που υπερβαίνει τους 4 μήνες. Η σφιχτή διαχείριση των αποθεμάτων και οι χαμηλότερες λειτουργικές δαπάνες βοήθησαν την εταιρεία να εμφανίζει ελεύθερες ταμειακές ροές-ρεκόρ το 2020, άνω των 160 εκατ. ευρώ, μια εντυπωσιακή απόδοση δεδομένου του πλαισίου λειτουργίας. 

 Για τη φετινή χρονιά, η Eurobank προβλέπει κέρδη προ φόρων και τόκων ύψους 202 εκατ. ευρώ, αυξημένα 17% σε ετήσια βάση, ενώ αναμένει νέα άνοδο των EBIT κατά 16% το 2022. 

Η μετοχή διαπραγματεύεται 16% χαμηλότερα από τα προ Covid επίπεδα ενώ το discount της έναντι των εταιρειών του κλάδου διαμορφώνεται στο 20% περίπου.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v