Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μειώνει την τιμή-στόχο για Jumbo η Eurobank Equities

Η μετοχή καταγράφει το μεγαλύτερο discount έναντι των ομοειδών επιχειρήσεων στην Ευρώπη εδώ και χρόνια. Ενδέχεται να προκύψει ευκαιρία, ωστόσο η χρηματιστηριακή διατηρεί hold καθώς τα θετικά θεμελιώδη επισκιάζονται από την έλλειψη ορατότητας για τα κέρδη.

Μειώνει την τιμή-στόχο για Jumbo η Eurobank Equities

Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Jumbo, στα 15,1 από 17,1 ευρώ δίνει η Eurobank Equities σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση "hold"

Η χρηματιστηριακή κάνει λόγο για θετικά αποτελέσματα το 2021, μετά και την ανακοίνωση της εταιρίας για άνοδο τζίρου κατά 19,9%. 

Ωστόσο, σημειώνει ότι η εισηγμένη είναι αντιμέτωπη με σωρεία προκλήσεων το 2022 και ειδικότερα, τα επίμονα υψηλά ναύλα, την αύξηση του κόστους εισαγόμενων προϊόντων (λόγω ανόδου στο κόστος πλαστικού και του εργατικού κόστους στην Κίνα) και την αδυναμία του ευρώ έναντι δολαρίου και γουαν. 

Η μετοχή, σημειώνει η χρηματιστηριακή, καταγράφει το μεγαλύτερο discount έναντι των ομοειδών επιχειρήσεων στην Ευρώπη εδώ και χρόνια. Ενδέχεται να προκύψει ευκαιρία, ωστόσο προς ώρας η χρηματιστηριακή διατηρεί hold καθώς τα θετικά θεμελιώδη επισκιάζονται από την έλλειψη ορατότητας για τη βραχυπρόθεσμη κερδοφορία της εταιρίας.   

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v