Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Θετική η Π&Κ για το νέο τηλεπαιχνίδι

Θετική εμφανίζεται η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΟΠΑΠ, το οποίο και χαρακτηρίζει ως προωθητική ενέργεια, αν και συμπληρώνει πως διατηρεί τις εκτιμήσεις της για τα έσοδα τέταρτου τριμήνου του έτους του Οργανισμού.

ΟΠΑΠ: Θετική η Π&Κ για το νέο τηλεπαιχνίδι
Θετική εμφανίζεται η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΟΠΑΠ, αν και διατηρεί τις εκτιμήσεις της για τα έσοδα τετάρτου τριμήνου του Οργανισμού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Π&Κ στην καθημερινή ενημέρωση με ημερομηνία 14 Οκτωβρίου 2003, είναι θετική για την ”προωθητική ενέργεια” του Οργανισμού, ενώ συμπληρώνει πως διατηρεί τις εκτιμήσεις της για τα έσοδα των αριθμητικών παιχνιδιών τετάρτου τριμήνου του έτους, καθώς εκτιμά πως είναι πολύ νωρίς για να απεικονίσουν ποσοτικά την ενδεχόμενη επιτυχία του τηλεπαιχνιδιού.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει πως η μετοχή του Οργανισμού έχει παρουσιάσει ”υπεραπόδοση” 0,7% σε σχέση με τον Γενικό Δείκτη από τις 29 Αυγούστου 2003, όταν η χρηματιστηριακή επανακίνησε την κάλυψη της εταιρίας με πρόταση ”υπεραπόδοση”.

Σύμφωνα με την Π&Κ, η μετοχή του ΟΠΑΠ διαπραγματεύεται 14,4 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2003 και 11,8 φορές τα αναπροσαρμοσμένα κέρδη (αφαιρώντας την πρόβλεψη σχετικά με τη γνωστή απόφαση της διαιτησίας).

Σε ό,τι αφορά το τηλεπαιχνίδι, η Π&Κ σημειώνει πως ξεκίνησε χθες στο Mega με την ονομασία ”Το Show των Εκατομμυρίων” πριν από το βραδινό δελτίο ειδήσεων, με παίκτες οι οποίοι συμμετέχουν κατόπι κλήρωσης και είναι προσδιορισμένοι παίκτες του ΟΠΑΠ.

Υπενθυμίζεται πως οι παίκτες πρέπει να έχουν υποβάλει δελτίο αξίας τουλάχιστον 2 ευρώ σε οποιοδήποτε πρακτορείο του Οργανισμού, ενώ εξαιρούνται τα δελτία των ”Στοιχημάτων”.

Επίσης, η Π&Κ αναφέρει πως ο ΟΠΑΠ δεν θα εισπράξει άμεσα έσοδα από τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, ενώ τα ποσά που θα δοθούν είναι αδιάθετα και προέρχονται από παραγραφή κερδών από τα παιχνίδια που οργανώνει και λειτουργεί ο Οργανισμός, πλην του ”Στοιχήματος”.

Όπως σημειώνει η Π&Κ, ο Οργανισμός χρησιμοποιεί τα αδιάθετα ποσά που προαναφέρθηκαν μέσω προωθητικών ενεργειών με τη μορφή δώρων διά κληρώσεως, είτε με τη μορφή επιδότησης είτε με απευθείας διανομή δώρων στους διαγωνιζόμενους.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως είναι η πρώτη φορά που τα αδιάθετα ποσά δίνονται μέσω τηλεπαιχνιδιού λίγο πριν από τη βραδινή ζώνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v