Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα στελέχη στη EFG Private Bank Luxembourg

Ο Όμιλος Eurobank EFG προχώρησε στην περαιτέρω ενίσχυση της Eurobank EFG Private Bank Luxembourg.

Νέα στελέχη στη EFG Private Bank Luxembourg
Ο Όμιλος Eurobank EFG, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης και αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στον τομέα της διαχείρισης περιουσίας ιδιωτών, ώστε να ανταποκρίνεται επιτυχώς στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών του σε διεθνές επίπεδο, προχώρησε στην περαιτέρω ενίσχυση της Eurobank EFG Private Bank Luxembourg εντάσσοντας στο δυναμικό της νέα καταξιωμένα στελέχη με πολυετή διεθνή εμπειρία.

Ο κ. Robert Berbee ανέλαβε καθήκοντα Head of International Wealth Management στην Eurobank EFG Private Banking Luxembourg. Ο κ. Berbee είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Χάγης με ειδίκευση σε Business Economics. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει εργασθεί στην ABN AMRO αρχικά στον τομέα του Asset Management και στη συνέχεια ως επικεφαλής της μονάδας Private Banking στο Λουξεμβούργο.

Ο κ. Michel Oosterhaven, στέλεχος με πολυετή επίσης εμπειρία στην ABN AMRO στον τομέα του Private Banking και των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα Head of Advisory & Dealing. Ο κ. Oosterhaven κατέχει πτυχίο από το Amsterdam Academy of Banking and Finance και μεταπτυχιακές σπουδές σε Ανάλυση Επενδύσεων με πιστοποίηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο κ. Γιώργος Κορλίρας, ο οποίος διαθέτει συνολικά 8 χρόνια εμπειρία στο χώρο του Private Banking της Citibank και παλιότερα της Εθνικής Τράπεζας. Ο κ. Κορλίρας αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Κεντ με Master σε Business Administration και από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης με Bachelor στις πολιτικές επιστήμες.

Ο κ. Μάνος Καραθανάσης με εμπειρία 11 ετών στο Private Banking της Citibank και παλιότερα της Alpha Bank. Ο κ. Καραθανάσης κατέχει MBA από to ALBA, και Master in Science και Bachelor in Engineering από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Ο κ. Κώστας Μπαμπαλής με παρουσία επί 13 χρόνια στο Private Banking της Citibank κατέχει Master of Science σε Banking and Money Management από το Πανεπιστήμιο Adelphi και Bachelor of Science από το City University of New York.

Ο κ. Κώστας Μεταξάς, ο οποίος εργάστηκε ως Επενδυτικός Σύμβουλος στο Private Banking της Citigroup τα τελευταία 3 χρόνια ενώ προηγουμένως εργαζόταν στα dealing rooms της Bank of America και Deutsche Bank στο Λονδίνο για 6 χρόνια.

Οι νέοι συνεργάτες έρχονται να ενισχύσουν την ήδη υπάρχουσα ομάδα ικανών στελεχών που ασχολείται με επιτυχία τις δραστηριότητες Private Banking της Eurobank τα τελευταία χρόνια.

Στη Eurobank EFG Private Bank Luxembourg δημιουργείται ένα ισχυρό και δυναμικό επιτελείο, ικανό να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες των διεθνών και εγχώριων πελατών της Τράπεζας, προσφέροντας υπηρεσίες εφάμιλλες με αυτές των μεγαλύτερων διεθνών επενδυτικών οίκων.

Για τον όμιλο Eurobank η συνεχής ανάπτυξη και ηγετική παρουσία του Private Banking αποτελεί στρατηγική επιλογή η οποία υλοποιείται ταυτόχρονα με την πολιτική διεύρυνσης της διάθεση των υπηρεσιών αυτών στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή και σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και αποτελεσματικότερους διαχειριστές επενδυτικών κεφαλαίων διεθνώς.

Στόχος της Eurobank είναι να προσφέρει στους πελάτες της, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύπτουν τις τραπεζικές, επενδυτικές και προσωπικές τους ανάγκες στη διαχείριση της συνολικής τους περιουσίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v