Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚ: Συνολικά πρόστιμα 24.000 ευρώ σε 3 εταιρίες

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή του συνεδρίασή ενέκρινε το περιέχομενο πληροφοριακού δελτίου΄της Λυμπέη και μοίρασε πρόστιμα 24.000 ευρώ

ΕΚ: Συνολικά πρόστιμα 24.000 ευρώ σε 3 εταιρίες
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή συνεδρίασή του ενέκρινε τη διαγραφή των μετοχών της Singular Logic από το ΧΑ, ενω "μοίρασε" συνολικά πρόστιμα 24.000 ευρώ σε 3 εταιρίες.
 
Αναλυτικότερα:

• Ενέκρινε τo περιεχόμενο του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση του κ. Αντ. Λυμπέρη προς τους μετόχους της εταιρίας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ Α.Ε.».

• Ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ALTEC ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» για την εισαγωγή στο Χ.Α. των νέων μετοχών, που προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

• Αποφάσισε τη διαγραφή των μετοχών της εταιρίας «ΣΙΝΓKΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ Α.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ» από το Χ.A. σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 17 του ν. 3371/2005.

• Επέβαλε πρόστιμο ύψους € 10.000 στην εταιρία «SOCIETE GENERALE BANK & TRUST HELLAS» για παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτη χωρίς την κατάρτιση σχετικής σύμβασης.

• Επέβαλε πρόστιμο ύψους € 10.000 στην εταιρία «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ» διότι στις εξαμηνιαίες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της περιόδου 1.1-30.6.2008 δεν προέβη σε πρόβλεψη σε βάρος των αποτελεσμάτων της για διαφορές φορολογικού ελέγχου προηγουμένων χρήσεων.

• Επέβαλε πρόστιμο ύψους € 4.000 στην εταιρία «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», διότι προέβη σε εκπρόθεσμη γνωστοποίηση μεταβολής συμμετοχής της επί των δικαιωμάτων ψήφου εισηγμένης στο Χ.Α. εταιρίας, κατά παράβαση του π.δ. 51/1992.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v