Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Χρ. Δαβερώνας προσωρινός πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ

Ο Χ. Δαβερώνας εξελέγη προσωρινός πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ, ενώ στις 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του ΣΜΕΧΑ για την ανάδειξη νέας διοίκησης, μετά από σχετική απόφαση του νεοσυγκροτηθέντος διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου.

Ο Χρ. Δαβερώνας προσωρινός πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ
Έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του ΣΜΕΧΑ θα πραγματοποιηθεί στις 30/09 μετά από σχετική απόφαση του νεοσυγκροτηθέντος διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου με αντικείμενο τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου δ.σ.

Η σχετική απόφαση ελήφθη ομόφωνα.

Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στα γραφεία του συνδέσμου, ο κ. Πουλαρίκας κατέλαβε, ως πρώτο αναπληρωματικό μέλος, τη θέση του παραιτηθέντος Παναγιώτη Βοϊλή, και εν συνεχεία η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα.

Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Χρήστος Δαβερώνας (Ατλας), ενώ αντιπρόεδρος παραμένει ο Παντελάκης.

Η πλήρης σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου είναι η εξής: πρόεδρος ο κ. Χρήστος Δαβερώνας, αντιπρόεδρος ο κ. Νικόλαος Παντελάκης, γενικός γραμματέας ο κ. Κωνσταντίνος Πεντεδέκας, ταμίας ο κ. Ίων Κουφοπαντελής και μέλη οι κ. Μιχαήλ Γκλεζάκος, Μιχαήλ Καραμανώφ, και Αλέξανδρος Πουλαρίκας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο