Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ε.Κ.:Οριστική διαγραφή των Αλυσίδα και Vivere

Την διαγραφή των μετοχών Αλυσίδα και Vivere, την έγκριση του ενημερωτικού για την ΑΜΚ της Alpha Grissin και πρόστιμα στις JP Morgan Chase, Ολύμπια ΑΧΕΠΕΥ και Ε. Χατζηχάννα, αποφάσισε το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ε.Κ.:Οριστική διαγραφή των Αλυσίδα και Vivere
Την διαγραφή των μετοχών Αλυσίδα και Vivere, την έγκριση του ενημερωτικού για την ΑΜΚ της Alpha Grissin και πρόστιμα στις JP Morgan Chase, Ολύμπια ΑΧΕΠΕΥ και Ε. Χατζηχάννα, αποφάσισε το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. 

Αναλυτικά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή 596η/15.9.2011 συνεδρίασή του έλαβε τις εξής αποφάσεις: 

* Ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας της εταιρίας Αλφα Γκρισιν ΑΕ για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών με δημόσια προσφορά υπέρ των παλαιών μετόχων και για την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α. 

* Ενέκρινε το συμπλήρωμα του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σχετικά με τη δημόσια προσφορά ονομαστικών ομολογιών μη διαπραγματεύσιμων στο Χ.Α., μετατρέψιμων σε μετοχές. 

* Ενέκρινε την επέκταση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας ΜΕRIT ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ, ώστε να παρέχει τις επενδυτικές της υπηρεσίες και σε πρόσθετα χρηματοπιστωτικά μέσα του άρθρου 5 του ν. 3606/2007. 

* Διέγραψε τις μετοχές των εταιριών ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΒΕΕ και VIVERE ENTERTAINMENT ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ από το Χ.A. σύμφωνα με την παρ. 3 και 5 αντίστοιχα του άρθρου 17 του ν. 3371/2005. 

* Επέβαλε πρόστιμο ύψους € 25.000 στην εταιρία ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΧΕΠΕΥ για παραλείψεις αναφορικά με την άσκηση συνεχούς εποπτείας για την πρόληψη νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. 

* Επέβαλε πρόστιμο € 12.000 στην κα Έλλη Χατζηχάννα διότι ανήγγειλε εκπρόθεσμα σειρά σημαντικών μεταβολών συμμετοχής της επί των δικαιωμάτων ψήφου εισηγμένης στο Χ.Α. εταιρίας, κατά παράβαση του ν. 3556/2007. 

* Επέβαλε πρόστιμο ύψους € 5.000 στην εταιρία JP MORGAN CHASE & Co, διότι δεν γνωστοποίησε έγκαιρα μεταβολή συμμετοχής της επί των δικαιωμάτων ψήφου εισηγμένης στο ΧΑ εταιρίας, κατά παράβαση του ν. 3556/2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v