Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές σε δείκτες λόγω επιτήρησης της Sex Form

Αλλαγές σε δείκτες του χρηματιστηρίου προκάλεσε η απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. να θέσει την εταιρία Sex Form σε καθεστώς επιτήρησης. Οι αλλαγές ισχύουν από σήμερα 30 Αυγούστου.

Αλλαγές σε δείκτες λόγω επιτήρησης της Sex Form
Μεταβολές στη σύνθεση δεικτών προκάλεσε η απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. να θέσει τη μετοχή της Sex Form στην αγορά ”Γ” και σε καθεστώς επιτήρησης, αφού προβλέπεται η αφαίρεση των μετοχών της εταιρίας από τους δείκτες στους οποίους συμμετέχει.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών:

* Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τον Γενικό Δείκτη Παράλληλης Αγοράς και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας Fashion Box.

* Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τον Δείκτη Συνολικής Απόδοσης Παράλληλης Αγοράς και αντικαθίστανται επίσης από τις μετοχές της εταιρίας Fashion Box.

* Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τον Βιομηχανικό Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας Intramet.

* Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τον Δείκτη Υψηλής Κυκλοφοριακής Ταχύτητας και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη με συντελεστή στάθμισης 100%.

Οι αλλαγές θα ισχύσουν από τη συνεδρίαση της 30/8/2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v