Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι επτά κύριες ”overweight” επιλογές της HSBC

Επτά είναι οι κύριες επιλογές της HSBC για τις οποίες συνιστά ”overweight”, σύμφωνα με το ”Greek Equities”, το οποίο περιλαμβάνει τιμές-στόχους και συστάσεις για 30 τίτλους που καλύπτει. Οι 7 κύριες επιλογές είναι: Alpha Bank, Εθνική Tράπεζα, Γερμανός, ΚΑΕ, Folli Follie, Μαΐλλης και Jumbo.

Οι επτά κύριες ”overweight” επιλογές της HSBC
Επτά είναι οι κύριες επιλογές της HSBC για τις οποίες συνιστά ”overweight”, σύμφωνα με το ”Greek Equities”, το οποίο περιλαμβάνει τιμές-στόχους και συστάσεις για 30 τίτλους που καλύπτει.

Ειδικότερα, η HSBC από την υψηλή κεφαλαιοποίηση ξεχωρίζει τις Alpha Bank (τιμή-στόχος τα 27,9 ευρώ), Εθνική Τράπεζα (34 ευρώ), από τη μεσαία τις μετοχές των Γερμανού (15,3 ευρώ), ΚΑΕ (17 ευρώ) και Folli Follie (28 ευρώ) και από τη χαμηλότερη κεφαλαιοποίηση τους τίτλους των Μαΐλλη (5,1 ευρώ) και Jumbo (10,4 ευρώ).

Όπως διευκρινίζει ο οίκος από το σύνολο των 30 ελληνικών τίτλων που καλύπτει έξι περιλαμβάνονται μεταξύ των διεθνών κλάδων και συγκεκριμένα οι Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, OTE, Cosmote και ΔΕΗ, ενώ από το διεθνές τμήμα ανάλυσης της καλύπτεται και η Coca-Cola Τρία Έψιλον για την οποία συνιστάται ”overweight” με τιμή-στόχο τα 28 ευρώ.

Γενικότερα, η λίστα με τις ”overweight” επιλογές της HSBC εκτός των προαναφερόμενων τίτλων περιλαμβάνει και τις: Cosmote (τιμή-στόχος τα 16,5 ευρώ), Άκτωρ (3,8 ευρώ), Notos Com (4,1 ευρώ) J&P Άβαξ (4,6 ευρώ), Γερμανός (15,3 ευρώ), Πλαίσιο (7,9 ευρώ), και Τιτάν (30,5 ευρώ).

Την ίδια στιγμή συνιστά ”neutral” για τις Eurobank (με τιμή-στόχο τα 28,6 ευρώ), ΔΕΗ (20,8 ευρώ), ΟΤΕ (16 ευρώ), Kleemann (5,4 ευρώ), Ελληνική Τεχνοδομική (4,5 ευρώ), Intracom (5,5 ευρώ), Hyatt (10,7 ευρώ), Μυτιληναίο (12 ευρώ), ΕΛΠΕ (9,3 ευρώ), Chipita (2,4 ευρώ), ΟΠΑΠ (25,3 ευρώ), Motor Oil (13 ευρώ), ΜΕΤΚΑ (8 ευρώ).

Τέλος, η HSBC θέτει τη σύσταση ”underweight” (εκτός από τις Εμπορική και Αλουμίνιον της Ελλάδος) για τις μετοχές των Τηλέτυπου (με τιμή-στόχο τα 3,3 ευρώ) και Intralot (με τιμή-στόχο τα 11,5 ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v