Lavipharm: Αρση της αναστολής διαπραγμάτευσης

Στην άρση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης της μετοχής της Lavipharm προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο του Χ.Α., καθώς η εταιρία δημοσίευσε τις ενοποιημένες λογιστικές καταστάσεις εξαμήνου σήμερα 5 Οκτωβρίου.

Lavipharm: Αρση της αναστολής διαπραγμάτευσης
Στην άρση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης της μετοχής της Lavipharm προχώρησε ο πρόεδρος του Χ.Α. Σπύρος Καπράλος, λαμβάνοντας υπόψη σχετική σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεφαλαιαγοράς.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έλαβε υπόψη ότι η εταιρία δημοσίευσε σήμερα στον ημερήσιο Τύπο τις ενοποιημένες συνοπτικές καταστάσεις της και ζήτησε από το Χρηματιστήριο Αθηνών να προβεί στην άρση αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος, λαμβάνοντας υπόψη σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεφαλαιαγοράς όσον αφορά στη μη δημοσίευση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων εξαμήνου 2005 της Lavipharm εντός της προθεσμίας, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή των μετοχών της εταιρίας από τις 3 Οκτωβρίου 2005 και μέχρι τη δημοσιοποίησή τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v