Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

XA:Αλλαγή στον τρόπο διαπραγμάτευσης τριών μετοχών

Στην κατηγορία ”Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών” θα διαπραγματεύονται από τις 29/11 οι μετοχές των εταιριών Ευκλείδης, Προοδευτική και Vivere, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΧΑ, δεδομένου ότι σήμερα η τιμή κλεισίματός τους διαμορφώθηκε κάτω από τα 0,30 ευρώ.

XA:Αλλαγή στον τρόπο διαπραγμάτευσης τριών μετοχών
Στην κατηγορία ”Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών” θα διαπραγματεύονται από τις 29 Νοεμβρίου οι μετοχές των εταιριών Ευκλείδης, Προοδευτική και Vivere, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΧΑ, δεδομένου ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση η τιμή κλεισίματός τους διαμορφώθηκε κάτω από τα 0,30 ευρώ.

Οι μετοχές της Ευκλείδης, που μετείχε στους δείκτες FTSE/ATHEX 80 και FTSE/ATHEX 140 αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας Μοτοδυναμική (ΚΟ).

Η αλλαγή στον τρόπο διαπραγμάτευσης των μετοχών των τριών εταιριών πραγματοποιείται, σύμφωνα με το ΧΑ, κατ’εφαρμογή της παραγράφου 2 του άρθρου 339, του Νέου Κανονισμού.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη νέα κατηγοριοποίηση οι μετοχές των Ευκλείδης, Προοδευτική και Vivere διαπραγματεύονταν στην κατηγορία ”Μεσαία και Μικρή Κεφαλαιοποίηση”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v