«Ο κ. Τζανακόπουλος ομολόγησε σήμερα ότι ως τη μυστική επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Παρίσι, καμία σύμβαση δεν υπήρχε μεταξύ του ΟΔΔΗΧ και της Επενδυτικής Τράπεζας Ρότσιλντ», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.
Σύμφωνα με τη ΝΔ, ο κ. Τζανακόπουλος «δεν βρήκε ούτε μία λέξη για να δικαιολογήσει γιατί ο κ. Τσίπρας πήγε στο Παρίσι με μυστικό τρόπο, ενώ χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, και γιατί συνάντησε μόνος του τα στελέχη της Επενδυτικής Τράπεζας.
Την ίδια στιγμή, οι κ. Τσακαλώτος και Καμμένος συνεχίζουν να σιωπούν. Για άλλη μια φορά, ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να κάνει κρυφές ιδιωτικές συναντήσεις και να ψεύδεται δημοσίως», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης κρύβει το πόθεν έσχες της συζύγου του
Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως «οι αστειότητες περί μυστικής επίσκεψης στο Παρίσι πλέον έχουν περάσει στο επίπεδο του παραληρήματος από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο αρχηγός του κόμματος, κ. Μητσοτάκης κρύβει το πόθεν έσχες της συζύγου του, λες και πρόκειται για προσωπικό δεδομένο, ενώ είναι εκ του νόμου υποχρέωσή του να το καταθέσει.
Το ερώτημα είναι πόσο ακόμα ο κ. Μητσοτάκης θα κρύβεται πίσω από τις ασυνάρτητες ανακοινώσεις του κόμματός του και τις δηλώσεις των στελεχών του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.