Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λοβέρδος: Ο πρωθυπουργός με πρακτικές αρχισυμμοριτη έστησε τη σκευωρία

Για «άθλια ψεύδη» από αδίστακτους κουκουλοφόρους έκανε λόγο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Τα επιχειρήματά τους τα συνθλίβω στις μηνύσεις μου.

Λοβέρδος: Ο πρωθυπουργός με πρακτικές αρχισυμμοριτη έστησε τη σκευωρία

Μου είναι δύσκολο να αποδεχτώ πως ο πρωθυπουργός με πρακτικές αρχισυμμοριτη έστησε αυτή τη σκευωρία. Τον προειδοποιώ ότι στη φωνή μου και την πρακτική μου είναι ελάχιστος για να μπορεί να την φιμώσει, τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Από την αντιπαράθεση ως την ατιμία υπάρχει τεράστια απόσταση», υποστήριξε και συμπλήρωσε ότι με όπλο την στήριξη των πολιτών πολιτεύτηκε με διαφάνεια.

Οι μάρτυρες το μόνο που καταθέτουν είναι ψεύδη άθλια.

Σε ότι αφορά τιμολόγηση φαρμάκου για την οποία «κατηγορείται» έσπευσε να πει ότι καμία φαρμακευτική εταιρεία δεν του ζήτησε ποτέ το παραμικρό. Το μόνο που με συνέδεε με αυτές ήταν εξώδικα για τις μειώσεις που έκανα.

Στο φάρμακο αυτό ως πολιτική επιλογή να χορηγείται ήταν άριστη, άλλωστε το είχαν εισηγηθεί οι υπηρεσίες.

Λένε ότι μείωσα τις τιμές και έκανα εξαιρέσεις στη Novartis. «Από εμένα η εταιρεία αυτή έχασε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, αυτό προκύπτει από τα στοιχεία». Υποστηρίζουν ότι έκανα εξαιρέσεις σε 12 φάρμακα αλλά στα επτά από αυτά επί των ημερών μου είχαν μειώση και τα δυο σταθερές τιμές.

Τόνισε ότι αν υπήρχε κάτι μεμπτό θα το έφεραν αμέσως στην επιτροπή ενστάσεων ανταγωνιστές ή κάποια εφημερίδα και έκανε λόγο για «άθλια ψεύδη» από αδίστακτους κουκουλοφόρους. Τα επιχειρήματά τους τα συνθλίβω στις μηνύσεις μου.

Όπως χορηγήθηκε, έτσι και μπορεί να βγει η κουκούλα, τόνισε Ανδρέας Λοβέρδος. Μπορείτε ως πλειοψηφία να δώσετε τέτοια κατεύθυνση;

Αναφέρθηκε εκτενώς στα μέτρα που έλαβε για να μειώσει την φαρμακευτική δαπάνη και είπε ότι έγινε λυσσαλέος πόλεμος εναντίον του, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τις καταψήφισε στη Βουλή.

Εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θέλει να θέσει αντιπάλους της «εκτός πολιτικής» με όρους που έρχονται από τις πιο μαύρες σελίδες του 20ου αιώνα. Δεν έχετε τη δυνατότητα να μας κοιτάτε στα μάτια. Μιλάτε μέσα από την κουμπότρυπα μας κουκούλας.

Ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές, ενώ αύριο θα ζητήσει να ανοίξουν οι λογαριασμοί του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v