Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ακόμα αυστηρότερες οι ποινές για τους παιδεραστές

Το θέμα έθεσαν αρκετοί βουλευτές στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στη Βουλή και μάλιστα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μάξιμος Χαρακόπουλος κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα να επανεξετάσει το θέμα.

Ακόμα αυστηρότερες οι ποινές για τους παιδεραστές

Τροπολογία για την περαιτέρω αυστηροποίηση των ποινών για τους παιδεραστές αναμένεται να έρθει στη Βουλή και να ψηφιστεί μαζί με τον νέο ποινικό κώδικα την ερχόμενη εβδομάδα.

Το θέμα έθεσαν αρκετοί βουλευτές στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στη Βουλή και μάλιστα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μάξιμος Χαρακόπουλος κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα να επανεξετάσει το ζήτημα αυστηροποίησης των ποινών για τους παιδεραστές. Απαντώντας ο υπουργός επεσήμανε πως αν και το πλαίσιο είναι ήδη αυστηρό, θα φέρει τροπολογία για περαιτέρω αυστηροποίησή του.

Μάλιστα στο θέμα αναφέρθηκαν τόσο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής όσο και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης. Μάλιστα ο “γαλάζιος” βουλευτής -που είναι και εγκληματολόγος- ανέλυσε τις ισόβιες συνέπειες που έχει για ένα παιδί ο βιασμός, λέγοντας πως καταλληλότερο είναι το κυπριακό μοντέλο, το οποίο προβλέπει ισόβια κάθειρξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v