Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βουλή: Δεκτή από Χατζηδάκη η τροπολογία για «παράταση ζωής» και του «Μεγάλου Περιπάτου»

Υπενθυμίζεται ότι είχε ακυρωθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας η κοινή υπουργική απόφαση για τον «Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας».

Βουλή: Δεκτή από Χατζηδάκη η τροπολογία για «παράταση ζωής» και του «Μεγάλου Περιπάτου»
Δεκτή έκανε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης την τροπολογία με την οποία ζητείται η παράταση κυκλοφοριακών μέτρων -όπως του “Μεγάλου Περιπάτου”- μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των δράσεων αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Αυτό που σημείωσε ο υπουργός είναι πως αποτελούσε αίτημα της ΚΕΔΕ.

Στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας ο κ. Αμυράς σημειώνει, ότι πρέπει να παραταθεί η εφαρμογή των μέτρων του Ν. 4688/2020 και ιδίως της δημιουργίας προσωρινών διαδρόμων κίνησης πεζών, προσωρινών διαδρόμων κίνησης ποδηλάτου και προσωρινής δημιουργίας περιοχών ήπιας κυκλοφορίας ή δρόμων ήπιας κυκλοφορίας με μείωση του ορίου ταχύτητας στα 30 χιλιόμετρα.

Υπενθυμίζεται ότι είχε ακυρωθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας η κοινή υπουργική απόφαση για τον «Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας». Με τη συγκεκριμένη τροπολογία είχε νωρίτερα διαφωνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v