Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Χυδαίες διαρροές από την κυβέρνηση

Κυκλοφορούν σενάρια εκτός πραγματικότητας εμπλέκοντας τρίτες χώρες, τονίζει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Ζητά από τον κ. Μητσοτάκη να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις για την παρακολούθησή του.

Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Χυδαίες διαρροές από την κυβέρνηση

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης για τον χειρισμό της υπόθεσης με τις υποκλοπές πραγματοποίησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, κάνοντας λόγο για χυδαίες διαρροές και σενάρια εκτός πραγματικότητας. 

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζήτησε να έρθουν όλα στο φως με διαφάνεια και σεβασμό στους κανόνες της Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η δήλωση Ανδρουλάκη:

«Τρεις μέρες μετά την αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε το κινητό μου τηλέφωνο,την ίδια περίοδο μάλιστα που έγινε απόπειρα παγίδευσης του και με το #Predator, που έχει τη δυνατότητα να σε βιντεοσκοπεί 24 ώρες το 24ωρο,η κυβέρνηση κατακλύζει με χυδαίες διαρροές τον δημόσιο διάλογο.

Κυκλοφορούν σενάρια εκτός πραγματικότητας εμπλέκοντας τρίτες χώρες ότι τάχα αυτές ζήτησαν την παρακολούθησή μου διασύροντας τη χώρα διεθνώς. Οι Πρέσβεις της Ουκρανίας και της Αρμενίας τους διέψευσαν δημόσια.

Στελέχη της ΝΔ σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά σταγονίδια διαδίδουν συκοφαντίες αποδεικνύοντας τον πολιτικό εκτσογλανισμό τους.

Έφτασε στο σημείο ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ να αξιολογεί δημοσίως τις συνακροάσεις της ΕΥΠ σε βάρος μου. Άραγε γνωρίζει το περιεχόμενο των παρακολουθήσεων;

Η χώρα μας και οι θεσμοί της δεν αξίζουν αυτή την κατάντια για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο κ. Μητσοτάκης

Θα επαναλάβω λοιπόν το αίτημα να έρθουν όλα στο φως με διαφάνεια και σεβασμό στους κανόνες της Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος με δική του απόφαση πέρασε η ΕΥΠ στην άμεση και αποκλειστική δικαιοδοσία του, ο οποίος άλλαξε το θεσμικό πλαίσιο ώστε να διορίσει τον εκλεκτό του κ. Κοντολέων, οφείλει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις:
- Για ποιο λόγο ήμουν υπό παρακολούθηση;
- Ποιοι κατέχουν και για λογαριασμό ποιων χρησιμοποιούν το κατασκοπευτικό «υπερόπλο» Predator στην Ελλάδα σε βάρος πολιτικών και δημοσιογράφων για να συλλέξουν υλικό εκβιασμού προσώπων;»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v