Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ομπάμα: Ολοι ποντάρουμε τώρα στην επιτυχία Τραμπ

Μήνυμα ενότητας από τον Ομπάμα που τόνισε την ανάγκη ομαλής μετάβασης της εξουσίας. Υποσχέθηκε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να είναι επιτυχημένος πρόεδρος ο Τραμπ. Δήλωσε περήφανος για την Χ. Κλίντον.

Ομπάμα: Ολοι ποντάρουμε τώρα στην επιτυχία Τραμπ

Η επιτυχημένη μετάβαση της εξουσίας είναι ένα από τα θεμέλια της δημοκρατίας, τόνισε ο Μπαράκ Ομπάμα, λέγοντας πως θα κάνει ότι μπορεί να διασφαλιστεί πως ο επόμενος πρόεδρος θα είναι επιτυχημένος.

«Όλοι ποντάρουμε τώρα στην επιτυχία του να ηγηθεί και να ενώσει τη χώρα», σημείωσε ο κ. Ομπάμα. 

«Θέλω να διασφαλίσω πως η αλλαγή σκυτάλης θα γίνει επιτυχημένα γιατί τελικά είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε διάγγελμα από το Λευκό Οίκο, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως «δεν είναι μυστικό» ότι έχει σημαντικές διαφορές με τον Ντόναλντ Τραμπ. «Είμαστε πάνω απ’ όλα Αμερικανοί και πατριώτες» υπογράμμισε. 

Όπως μεταδίδει το Reuters, o κ. Oμπάμα υποστήριξε πως η χώρα χρειάζεται ενότητα και σεβασμό απέναντι στους θεσμούς, χωρίς αποκλεισμούς. 

Όσον αφορά την Χίλαρι Κλίντον, ο ίδιος δήλωσε πως νιώθει περήφανος για τη μάχη που έδωσε, σημειώνοντας πως ήταν μια επιτυχημένη υπουργός Εξωτερικών. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v