Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bitcoin: Απότομη προσγείωση στις 5.800 δολάρια

Κολλημένα σε καθοδική πορεία τα κρυπτονομίσματα, στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Οι ρυθμίσεις από τις παγκόσμιες αρχές και οι επιθέσεις από χάκερ. Χαμηλότερα και τα υπόλοιπα ψηφιακά assets.

Bitcoin: Απότομη προσγείωση στις 5.800 δολάρια

Στο χαμηλότερο σημείο από το Νοέμβριο φτάνει το bitcoin, καθώς η πρόσφατη αρνητική ειδησεογραφία και οι κινήσεις των διεθνών ρυθμιστικών αρχών αποδυναμώνουν τη ζήτηση για κρυπτονομίσματα.

Τα ψηφιακά νομίσματα έχουν κολλήσει σε καθοδική πορεία, σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος του 2018, μετά την τρελή ανοδική κούρσα της περσινής χρονιάς. Οι πρόσφατες επιθέσεις από χάκερ σε ανταλλακτήρια της Ασίας έχουν επίσης αποθαρρύνει τους επενδυτές.

Το bitcoin έφτασε στις 5.774 δολάρια στην πλατφόρμα ανταλλαγής Bitstamp, στο χαμηλότερο σημείο από τις 12 Νοεμβρίου, πριν ενισχυθεί ελαφρώς στις 5.834.

Μέχρι στιγμής τη φετινή χρονιά έχει χάσει 60% μετά την αύξηση κατά 1.300% πέρυσι. Και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα υποχωρούν. Το ethereum, το δεύτερο μεγαλύτερο σε κεφαλαιοποίηση, χάνει 6% στα 404 δολάρια, το ripple επίσης στα 42 σεντς, ενώ το litecoin, με πτώση 6,52%, φτάνει στα 73 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v