Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alibaba: Πωλήσεις $30,8 δισ. τη μέρα των εργένηδων

Το εμπορικό γεγονός της κινεζικής εταιρείας που είναι γνωστό και ως «Double 11» καθώς γίνεται πάντα στις 11/11 σημείωσε πωλήσεις-ρεκόρ κατά τη διάρκεια ενός εικοσιτετράωρου, με χιλιάδες μάρκες να έχουν μεγάλες εκπτώσεις στα προϊόντα τους.

Alibaba: Πωλήσεις $30,8 δισ. τη μέρα των εργένηδων

Η Apple ήταν πρώτη σε πωλήσεις κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια της μέρας των εργένηδων (singles day) της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εμπορίου Alibaba. Δεύτερη ήταν η Huawei και τρίτη η Xiaomi.

Σύμφωνα με τον κατάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα και δημοσιεύει το CNBC, η Appe ήταν μία από τις 237 μάρκες που ξεπέρασε το όριο των 14,36 εκατ. δολαρίων.

Το εμπορικό γεγονός της κινεζικής εταιρείας που είναι γνωστό και ως «Double 11» καθώς γίνεται πάντα στις 11/11 σημείωσε πωλήσεις-ρεκόρ ύψους $30,8 δισ. καθώς κατά τη διάρκεια ενός εικοσιτετράωρου, με χιλιάδες μάρκες να έχουν μεγάλες εκπτώσεις στα προϊόντα τους.

Η συγκεκριμένη ημέρα εορτάζεται στην Κίνα από την δεκαετία του 1990, αρχικά ως μια αφορμή για νέους εργένηδες να διασκεδάσουν. Η Αlibaba την καθιέρωσε ως καταναλωτικό γεγονός το 2009, ως κάτι αντίστοιχο της «Ημέρας των Ευχαριστιών» στις ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v