Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

DUP: Νέα διαπραγμάτευση ή αντικατάσταση της Μέι από κάποιον που μπορεί

«Εάν κάποιος χρειάζεται μάθημα ή επίδειξη του πώς να μη διαπραγματεύεται, ας κοιτάξει το σημερινό χάλι της κυβέρνησης, που αναγκάζεται να αποσύρει ψηφοφορία σε κάτι που έλεγε ότι ήταν ο μόνος δρόμος προς τα μπρος», δηλώνει ο αν. επικεφαλής του κόμματος.

DUP: Νέα διαπραγμάτευση ή αντικατάσταση της Μέι από κάποιον που μπορεί

Το κόμμα της Βόρειας Ιρλανδίας που στηρίζει τους Συντηρητικούς της Μεγάλης Βρετανίας σημειώνει ότι η πρωθυπουργός πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί το «διαζύγιο» του Brexit ή να αντικατασταθεί από κάποιον που να έχει τη βούληση να αλλάξει πορεία, αναφερόμενο στα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μέι να ματαιώνει την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο για την έγκριση της συμφωνίας με την ΕΕ.

«Αυτό που η ΕΕ πρέπει να αντιμετωπίσει είναι ή κάποιος που πρόκειται να κάνει σαφές ότι είμαστε προετοιμασμένοι να αποχωρήσουμε ή μία διαφορετική Τερέζα Μέι που θα το ξεκαθαρίσει», τόνισε ο αναπληρωτής επικεφαλής του DUP, Nigel Dodds, μιλώντας στην τηλεόραση του BBC.

«Εάν κάποιος χρειάζεται περαιτέρω μάθημα ή επίδειξη του πώς να μη διαπραγματεύεται, ας κοιτάξει το σημερινό χάλι της κυβέρνησης στη Βουλή των Κοινοτήτων, όπου αναγκάζεται να αποσύρει μία ψηφοφορία σε κάτι που έλεγε ότι ήταν ο μόνος δρόμος προς τα μπρος».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v