Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Hertz: Ενοικίαση αυτοκινήτου με αναγνώριση προσώπου

Η «Λωρίδα Ταχείας Κυκλοφορίας της Hertz» ξεκίνησε τη λειτουργία της την Τρίτη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Ταυτοποίηση μέσω βιομετρικών στοιχείων για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση.

Hertz: Ενοικίαση αυτοκινήτου με αναγνώριση προσώπου

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Hertz λανσάρει την αναγνώριση μέσω βιομετρικών στοιχείων για να επιταχύνει τις διαδικασίες.

Η «Λωρίδα Ταχείας Κυκλοφορίας της Hertz με στήριξη από την CLEAR» ξεκίνησε τη λειτουργία της την Τρίτη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, δίνοντας την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να χρησιμοποιούν σκάνερ δακτυλικού αποτυπώματος και αναγνώριση προσώπου, αντί να δίνουν την ταυτότητά τους.

Σύμφωνα με τη Hertz, το σύστημα θα μειώσει τον χρόνο που απαιτείται για να παραλάβει κάποιος το αυτοκίνητό του κατά τουλάχιστον 75%, με δυνατότητα να φτάσει αυτός ο χρόνος τα 30 δευτερόλεπτα ή και λιγότερο.

Οπως μεταδίδει το CNBC, οι Λωρίδες Ταχείας Κυκλοφορίας της εταιρείας θα λειτουργήσουν σε περισσότερες από 40 τοποθεσίες στις ΗΠΑ το 2019.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v