Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα διαδραστική εκπομπή κυκλοφόρησε το Netflix

Η σειρά «Black Mirror» γίνεται το όχημα του για την είσοδο στη διαδραστική τηλεόραση. Τον Ιούνιο του 2017 είχε λανσάρει τα κινούμενα σχέδια για παιδιά «Puss in Book», δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να διαλέξουν το τέλος που επιθυμούν.

Νέα διαδραστική εκπομπή κυκλοφόρησε το Netflix

Διαδραστικό επεισόδιο σειράς που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν πώς θα εξελιχθεί η ιστορία και πώς θα τελειώσει, παρουσίασε το Netflix.

Όπως μεταδίδει το CNBC, η εταιρεία streaming με έδρα την Καλιφόρνια, αποκάλυψε τη νέα τεχνολογία μέσα από ένα επεισόδιο της βρετανική σειράς «Black Mirror», μεγάλης διάρκειας. 

Όταν το επεισόδιο προβάλλεται σε υπολογιστή για πρώτη φορά, υπάρχουν οδηγίες για να «κρατήσουν οι χρήστες το ποντίκι κοντά τους» καθώς εμφανίζονται διαφορετικές επιλογές κατά τη διάρκεια του.



Το Netflix ενημέρωσε επίσης ότι εάν ο χρήστης σταματήσει την προβολή και επιλέξει αργότερα να το δει από την αρχή, όλες οι προηγούμενες επιλογές του θα έχουν διαγραφεί.

Προηγήθηκε τρέηλερ που έδειχνε ότι η συγκεκριμένη σειρά θα είναι το όχημα του Netflix για την είσοδο του στη διαδραστική τηλεόραση. Τον Ιούνιο του 2017 είχε κυκλοφορήσει τα κινούμενα σχέδια για παιδιά «Puss in Book», δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να διαλέξουν το τέλος που επιθυμούν.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v