Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι απαντάει η μητρική του National Enquirer στις κατηγορίες του Μπέζος

Ο ιδρυτής της Amazon τονίζει ότι απείλησαν να δημοσιεύσουν «προσωπικές φωτογραφίες» που φέρεται να έστειλε στη σύντροφό του. Η ανακοίνωση της American Media.

Τι απαντάει η μητρική του National Enquirer στις κατηγορίες του Μπέζος

Η μητρική εταιρεία του National Enquirer δήλωσε ότι θα διερευνήσει διεξοδικά όσα υποστηρίζει ο ιδρυτής της  Amazon Τζεφ Μπέζος, ότι το περιοδικό είχε εμπλακεί σε «εκβιασμούς» σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με τους Financial Times, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία American Media δήλωσε ότι «πιστεύει πως ενήργησε νόμιμα» στις αναφορές του στον κ. Μπέζος και διαπραγματεύθηκε «με καλή πίστη» για να επιλύσει όλα τα θέματα μαζί του. Ωστόσο, σημείωσε ότι θα διερευνήσει τους ισχυρισμούς του κ. Μπέζος και θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα μετά την έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο CEO της Amazon απηύθυνε κατηγορίες για απόπειρα εκβιασμού κατά της ιδιοκτησίας του National Enquirer.

Oπως υποστηρίζει, απειλούν να δημοσιεύσουν «προσωπικές φωτογραφίες» που φέρεται να έστειλε στη σύντροφό του, εκτός και αν δηλώσει δημοσίως ότι το περιοδικό δεν έχει πολιτικά κίνητρα εναντίον του.

Ο Μπέζος και η σύζυγός του ανακοίνωσαν τον περασμένο μήνα το διαζύγιο τους μετά από 25 χρόνια γάμου. Το National Enquirer δημοσίευε ρεπορτάζ για το θέμα και διαφήμιζε ότι θα δημοσιεύσει προσωπικά μηνύματα μεταξύ του Μπέζος και της συντρόφου του, Lauren Sanchez.

Λίγο μετά, ο Μπέζος ανέθεσε έρευνα σε σύμβουλο ασφαλείας για να εξετάσει άαν η φερόμενη διαρροή ήταν πολιτικά υποκινούμενη. Υποστηρίζει ότι το περιοδικό τον εκβίασε για να σταματήσει την έρευνα και του πρότεινε να εκδώσουν από κοινού ανακοίνωση στην οποία να λένε ότι το θέμα δεν είναι πολιτικά υποκινούμενο.

Όπως θυμίζει το Reuters, ο Μπέζος, η Amazon και η εφημερίδα του, Washington Post, έχουν γίνει στόχοι επίθεσης μέσω Twitter, του Ντόναλντ Τραμπ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v