Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Boeing: Κόστος $1 δισ. το α' τρίμηνο από την καθήλωση των Max 737

Τα κέρδη ανά μετοχή ήταν $3,16, σε ευθυγράμμιση με τις προσδοκίες. Τα έσοδα κινήθηκαν καθοδικά κατά 2%, στα $22,92 δισ. έναντι $22,98 δισ. που ανέμεναν οι αναλυτές. Αναστέλλει τις επαναγορές μετοχών.

Boeing: Κόστος $1 δισ. το α τρίμηνο από την καθήλωση των Max 737

Αποτελέσματα που είναι σε ευθυγράμμιση με τις προσδοκίες της Wall Street δημοσίευσε η Boeing, με τα έσοδα να είναι ελαφρώς υψηλότερα από τα αναμενόμενα.

Ωστόσο, λόγω της καθήλωσης των MAX 737, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ήρθε αντιμέτωπη με αυξημένα κόστη ύψους $1 δισ. τους τρεις μήνες που ολοκληρώθηκαν στις 31 Μαρτίου, καθώς και ότι εγκαταλείπει το outlook του 2019. Όπως ανακοίνωσε, σταματάει την επαναγορά μετοχών.

Τα κέρδη ανά μετοχή ήταν $3,16, σε ευθυγράμμιση με τις προσδοκίες. Τα έσοδα κινήθηκαν καθοδικά κατά 2%, στα $22,92 δισ. έναντι $22,98 δισ. που ανέμεναν οι αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα της Refinitiv.

Σύμφωνα με το Reuters, οι λειτουργικές ταμειακές ροές υποχώρησαν στα $2,79 δισ. από $3,14 δισ. ενώ οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για $2,82 δισ.

Όπως ενημέρωσε η εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών, έχει ολοκληρώσει πάνω από 135 τεστ και πτήσεις του ανανεωμένου λογισμικού για τα αεροπλάνα 737 MAX. Η εταιρεία αναμένεται να υποβάλει το σχέδιό της για τα συγκεκριμένα μοντέλα σύντομα, σύμφωνα με το CNBC.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v