Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κανονικά οι πτήσεις της Condor, θυγατρικής της Thomas Cook

Δεν υπάρχει ανάγκη για μια μεγάλη επιχείρηση επαναπατρισμού ταξιδιωτών, όπως δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της γερμανικής ένωσης πολιτικής αεροπορίας BDL.

Κανονικά οι πτήσεις της Condor, θυγατρικής της Thomas Cook

Οι πτήσεις της Condor, της γερμανικής θυγατρικής του ταξιδιωτικού ομίλου Thomas Cook που κατέρρευσε, πραγματοποιούνται κανονικά και δεν υπάρχει ανάγκη για μια μεγάλη επιχείρηση επαναπατρισμού ταξιδιωτών, όπως δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της γερμανικής ένωσης πολιτικής αεροπορίας BDL.

«Η Condor συνεχίζει τις πτητικές της δραστηριότητες κανονικά, το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη για μια επιχείρηση επαναπατρισμού όπως αυτή που έγινε με τη Germania», ανέφερε ο εκπρόσωπος της BDL σε δήλωσή του μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η αεροπορική εταιρία Germania κατέρρευσε τον Φεβρουάριο, με αποτέλεσμα να στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση επαναπατρισμού ταξιδιωτών.

Η κατάρρευση της Thomas Cook, του παλαιότερου ταξιδιωτικού ομίλου του κόσμου, έχει ως αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες παραθεριστές να βρεθούν εγκλωβισμένοι σε διάφορες χώρες του πλανήτη, πυροδοτώντας τις μεγαλύτερες προσπάθειες στην βρετανική ιστορία για τον επαναπατρισμό ανθρώπων χωρίς η αιτία να είναι ο πόλεμος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v