Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η δύσκολη μετάβαση από τον φυσικό προς τον ψηφιακό κόσμο

Η σημασία του χρήματος γύρω από την πορεία του πολιτισμού, είναι μεγαλύτερη από όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. Το ίδιο συμβαίνει με τον πειρασμό της εκτύπωσης χρήματος.

Η δύσκολη μετάβαση από τον φυσικό προς τον ψηφιακό κόσμο

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η αλλαγή αποτελεί την κινητήριο δύναμη της εξέλιξης. Μια από αυτές είναι η μετάβαση από τον φυσικό κόσμο προς τον ψηφιακό. Η σημασία του χρήματος γύρω από την πορεία του πολιτισμού, είναι μεγαλύτερη από όσο πιστεύουν οι περισσότεροι.

Στον πειρασμό της εκτύπωσης του χρήματος δεν είναι εύκολο να αντισταθεί καμία ηγεσία, από ότι έχει δείξει η ιστορία. Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα, με την ανεξέλεγκτη εκτύπωση χρημάτων, ως απόρροια της κατάργησης του κανόνα του χρυσού. Παρόλα αυτά η ταχύτητα κυκλοφορίας του χρήματος έχει μειωθεί, κάτι που έχει επιπτώσεις στην οικονομική δραστηριότητα.

Οι επιπτώσεις από το lockdown προβλέπεται να είναι δυσάρεστες, όσο αφορά την οικονομική δραστηριότητα. Μάλλον όμως μετά το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει και ο Δαρβίνος, στις μεγάλες αλλαγές δεν επιβιώνει ούτε ο πιο έξυπνος, ούτε ο πιο δυνατός, αλλά ο πιο προσαρμοστικός. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v