Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φρενάρει η πανδημία στην Τσεχία, σε χαμηλό 1,5 μήνα τα κρούσματα

Η Τσεχική Δημοκρατία έχει το υψηλότερο ποσοστό θανάτων από COVID-19 σε σχέση με τον πληθυσμό της στην Ευρώπη και έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς μετάδοσης του νέου κορονοϊού.

Φρενάρει η πανδημία στην Τσεχία, σε χαμηλό 1,5 μήνα τα κρούσματα

Η Τσεχική Δημοκρατία, μια από τις χειρότερα πληγείσες από τον νέο κορονοϊό χώρες στην Ευρώπη, η οποία αγωνίζεται να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα της πανδημίας της COVID-19, κατέγραψε 1.887 νέα κρούσματα στις 15 Νοεμβρίου, τα λιγότερα που έχει καταγράψει σε μια ημέρα από τις 4 Οκτωβρίου, δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Το υπουργείο ανακοίνωσε επίσης ότι το 24ωρο που πέρασε καταγράφηκαν 150 θάνατοι εξαιτίας της COVID-19, στους οποίους περιλαμβάνονται 65 που επήλθαν χθες και αναθεωρήσεις από τις προηγούμενες ημέρες. Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας της νόσου αυτής στην Τσεχία έχει διπλασιαστεί σε 6.208 από τις 29 Οκτωβρίου.

Η Τσεχική Δημοκρατία έχει το υψηλότερο ποσοστό θανάτων από COVID-19 σε σχέση με τον πληθυσμό της στην Ευρώπη και έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς μετάδοσης του νέου κορονοϊού, αν και οι ημερήσιοι απολογισμοί για τα νέα κρούσματα έχουν πέσει την τελευταία εβδομάδα μετά την επιβολή αυστηρότερων μέτρων καραντίνας.

Η χώρα αυτή των 10,7 εκατομμυρίων κατοίκων έχει καταγράψει συνολικά 460.116 κρούσματα SARS-CoV-2 από τον Μάρτιο που ξέσπασε η πανδημία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v