Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χτύπησε νέο ιστορικό υψηλό το Ethereum, ράλι 360% φέτος

Στις 3.456 δολάρια αναρριχήθηκε η τιμή του κρυπτονομίσματος που συνεχίζει να προσελκύει επενδυτικό ενδιαφέρον. Ποια είναι η βασική διαφορά του από το Bitcoin.

Χτύπησε νέο ιστορικό υψηλό το Ethereum, ράλι 360% φέτος

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Ether το ψηφιακό νόμισμα που συνδέεται με το Ethereum πέτυχε νέο ιστορικό υψηλό, στις 3.456 δολάρια πετυχαίνοντας ένα απίστευτο ράλι 360$ φέτος.

Το ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα έχει κορυφωθεί τους τελευταίους μήνες με το Bitcoin να πετυχαίνει πέρυσι απανωτά ρεκόρ. Μια σειρά από λόγοι οδηγούν στην κούρσα, μεταξύ αυτών η είσοδος μεγάλων επιχειρήσεων, όπως η Tesla στο χώρο, σημειώνει το CNBC.

To Bitcoin περιγράφεται ως «ψηφιακός χρυσός» ή μέσο αποθήκευσης αξίας σε περιόδους αναταραχής καθώς και ως μέσο προστασίας από τον πληθωρισμό. Το Ethereum είναι διαφορετικό. Λειτουργεί περισσότερο ως πλατφόρμα στην οποία οι προγραμματιστές μπορούν να χτίσουν εφαρμογές. Ethereum είναι το όνομα του δικτύου της υποκείμενης τεχνολογίας blockchain, ενώ το ether το ψηφιακό νόμισμα που χρησιμοποιεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v