Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενισχύει τα μέτρα για τις παραπλανητικές διαφημίσεις crypto η Βρετανία

«Είναι σημαντικό να μην πωλούνται στους καταναλωτές προϊόντα με παραπλανητικούς ισχυρισμούς», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Rishi Sunak.

Ενισχύει τα μέτρα για τις παραπλανητικές διαφημίσεις crypto η Βρετανία

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Να ενισχύσει τους κανόνες σχετικά με τις παραπλανητικές προωθήσεις κρυπτονομισμάτων σχεδιάζει η βρετανική κυβέρνηση, όπως ενημέρωσε το Υπουργείο Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου την Τρίτη.

«Τα κρυπτοσυστήματα μπορούν να προσφέρουν συναρπαστικές νέες ευκαιρίες, προσφέροντας στους ανθρώπους νέους τρόπους συναλλαγών και επενδύσεων, αλλά είναι σημαντικό να μην πωλούνται στους καταναλωτές προϊόντα με παραπλανητικούς ισχυρισμούς», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Rishi Sunak.

Οι διαφημίσεις θα πρέπει να ευθυγραμμίζονται με τον τομέα της χρηματοοικονομικής διαφήμισης, διασφαλίζοντας ότι είναι «δίκαιες και σαφείς», αυξάνοντας την προστασία των καταναλωτών και την καινοτομία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v