Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Κολοράντο θα δέχεται κρυπτονομίσματα για πληρωμές φόρων

Οι κάτοικοι του Κολοράντο θα έχουν τη δυνατότητα μέχρι το καλοκαίρι να πληρώνουν τους φόρους τους σε κρυπτονομίσματα, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας Τζάρεντ Πόλις.

Το Κολοράντο θα δέχεται κρυπτονομίσματα για πληρωμές φόρων

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Κολοράντο αναμένεται να γίνει η πρώτη πολιτεία των ΗΠΑ που θα δέχεται πληρωμές φόρων σε κρυπτονομίσματα, μια κίνηση που το γραφείο του κυβερνήτη περιέγραψε ως το «επόμενο λογικό βήμα στην πορεία προς την ψηφιακή πολιτεία».

Ο κυβερνήτης του Κολοράντο, Τζάρεντ Πόλις, ο οποίος ανακοίνωσε την προσπάθεια την περασμένη εβδομάδα, εξήγησε σε tweet ότι η πολιτεία θα δεχέται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα, οι οποίες στη συνέχεια θα κατατίθενται στο ταμείο της πολιτείας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNBC, ο Πόλις είπε ότι οι πληρωμές θα διεκπεραιώνονται από έναν μεσάζοντα και ότι το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το καλοκαίρι.

Όπως μεταδίδει η Guardian, ο Πόλις τόνισε ότι ελπίζει να επεκτείνει το πρόγραμμα ώστε να συμπεριλάβει και άλλες κρατικές διαδικασίες, όπως η έκδοση αδειών οδήγησης και κυνηγιού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v