Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελον Μασκ: Δουλεύω από το πρωί ως το βράδυ, επτά μέρες την εβδομάδα

«Πραγματικά εργάζομαι στο μέγιστο δυνατό που μπορώ… δεν είναι κάτι που θα συνιστούσα, ειλικρινά», σημείωσε o δισεκατομμυριούχος, ο οποίος είναι γνωστό ότι κοιμάται στη δουλειά ή ακόμα και στο πάτωμα του εργοστασίου.

Ελον Μασκ: Δουλεύω από το πρωί ως το βράδυ, επτά μέρες την εβδομάδα

Ο Έλον Μασκ λέει ότι δουλεύει πολύ.

«Έχω πάρα πολλή δουλειά, αυτό είναι σίγουρο», είπε σήμερα Δευτέρα, απαντώντας σε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής Business 20 (B20) στην Ινδονησία, ένα επιχειρηματικό συνέδριο που διεξάγεται παράλληλα με τη συνάντηση της G20 στο Μπαλί αυτή την εβδομάδα. «Δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ -από το πρωί έως το βράδυ, επτά ημέρες την εβδομάδα».

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ο πρόσφατα εγκατεστημένος "Chief Twit" του Twitter  συμμετείχε στο συνέδριο μέσω βίντεο. «Πραγματικά εργάζομαι στο μέγιστο δυνατό που μπορώ… δεν είναι κάτι που θα συνιστούσα, ειλικρινά», σημείωσε.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελον Μασκ, αφότου απέλυσε το μισό προσωπικό του κοινωνικού δικτύου, έκτοτε έχει κάνει πίσω και ζήτησε από κάποιους απολυμένους να επιστρέψουν στη δουλειά, ενώ έχει επίσης καταργήσει τις πολιτικές της εταιρείας για εργασία από το σπίτι. Είναι επίσης γνωστό ότι ο ίδιος κοιμάται στη δουλειά ή ακόμα και στο πάτωμα του εργοστασίου.

Το πόσο δουλεύει ο Μασκ ήταν το πιο βασικό θέμα της συζήτησης της Δευτέρας στην B20. Έγινε ακόμα πιο σουρεαλιστικό από το σκοτεινό φόντο και τον αμυδρό φωτισμό που είχε στη βιντεοκλήση ο Μασκ. Ο δισεκατομμυριούχος, ντυμένος με ένα ινδονησιακό πουκάμισο με μπατίκ που του έστειλαν οι διοργανωτές, είπε ότι είχε διακοπεί το ρεύμα στην τοποθεσία του, η οποία δεν αποκαλύφθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v