Επίθεση drones σε αμερικανική βάση στη Νότια Συρία

Ένα drone καταρρίφθηκε, αλλά ένα άλλο κατά τη διάρκεια της επίθεσης είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει κάποιους ελαφρούς τραυματισμούς, εν μέσω οργής στην περιοχή μετά από έκρηξη σε νοσοκομείο της Γάζας.

Επίθεση drones σε αμερικανική βάση στη Νότια Συρία

Μια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στη Νότια Συρία, όπου τα αμερικανικά στρατεύματα διατηρούσαν παρουσία για την εκπαίδευση των δυνάμεων στο πλαίσιο της ευρείας εκστρατείας κατά του Ισλαμικού Κράτους, δέχτηκε επίθεση από drones την Πέμπτη, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Associated Press.

Ένα drone καταρρίφθηκε, αλλά ένα άλλο κατά τη διάρκεια της επίθεσης είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει κάποιους ελαφρείς τραυματισμούς, δήλωσε ένας από τους αξιωματούχους.

Οι επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην αμερικανική βάση Al-Tanf ακολουθούν παρόμοιες επιδρομές με drones τις τελευταίες ημέρες κατά των βάσεων των ΗΠΑ και των δυνάμεων του κυβερνητικού συνασπισμού στο Ιράκ, εν μέσω της οργής που σιγοβράζει στην περιοχή μετά από έκρηξη σε νοσοκομείο της Γάζας που σκότωσε εκατοντάδες ανθρώπους καθώς μαίνεται η πολεμική κατάσταση Ιράκ-Χαμάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v