Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την Μέση Ανατολή επισκέπτεται ο Ντ. Κάμερον

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, ο οποίος ανέλαβε το ΥΠΕΞ την περασμένη εβδομάδα, θα συναντηθεί με Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους ηγέτες. Νωρίτερα χθες συζήτησε με ομολόγους του από αραβικές-ισλαμικές χώρες για τον πόλεμο στη Γάζα.

Την Μέση Ανατολή επισκέπτεται ο Ντ. Κάμερον

O Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον (φωτ.) αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα τη Μέση Ανατολή και να συναντηθεί με Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους ηγέτες, αναφέρεται σε ανακοίνωση του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, ο οποίος ανέλαβε το υπουργείο Εξωτερικών την περασμένη εβδομάδα, συναντήθηκε χθες στο Λονδίνο με ομολόγους του από αραβικές και ισλαμικές χώρες με τους οποίους συζήτησε για τη σύγκρουση του Ισραήλ με την Χαμάς.

Έχει χαιρετίσει τη συμφωνία ανάμεσα στην ισραηλινή κυβέρνηση και την Χαμάς για μια τετραήμερη παύση στις εχθροπραξίες χαρακτηρίζοντάς την "κρίσιμο βήμα" και καλώντας τις δύο πλευρές να υλοποιήσουν πλήρως τη συμφωνία.

Τόσο ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ όσο και ο προκάτοχος του Κάμερον, ο Τζέιμς Κλέβερλι, έχουν επισκεφθεί το Ισραήλ από την έναρξη της σύγκρουσης τον περασμένο μήνα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v