Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Χαμάς καλεί τον Μασκ να επισκεφτεί και τη Γάζα

Τον προσκαλούμε να επισκεφτεί τη Γάζα για να δει την έκταση της σφαγής και της καταστροφής, τόνισε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Χαμάς.

Η Χαμάς καλεί τον Μασκ να επισκεφτεί και τη Γάζα

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Χαμάς κάλεσε τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ να επισκεφτεί τη Γάζα για να δει την έκταση της καταστροφής που προκάλεσαν οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί.

«Τον προσκαλούμε να επισκεφτεί τη Γάζα για να δει την έκταση της σφαγής και της καταστροφής που διαπράχτηκε κατά του λαού της Γάζας, όπως επιτάσσει η απαιτούμενη αντικειμενικότητα και αξιοπιστία» τόνισε ο Οσάμα Χαμντάν σε συνέντευξη τύπου στη Βηρυτό. 

Τη Δευτέρα ο Μασκ επισκέφτηκε το Ισραήλ όπου συναντήθηκε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και επισκέφτηκε τα κιμπούτς στα οποία επιτέχθηκε η Χαμάς.

Ο Μασκ δήλωσε ότι πρέπει «σταματήσει επιτέλους η προπαγάνδα που πείθει τους ανθρώπους να συμμετέχουν σε, ξέρετε, δολοφονίες».

Αφότου άκουσε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να λέει ότι η Χαμάς πρέπει να καταστραφεί σε μια ζωντανή διαδικτυακή συνομιλία, ο επιχειρηματίας είπε: «Δεν υπάρχει επιλογή». Ο Μασκ, που επισκέπτεται το Ισραήλ ενώ συνεχίζεται ο πόλεμος με την Χαμάς στην Γάζα, πρόσθεσε: «Θα ήθελα κι εγώ να βοηθήσω».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v