Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαζικές ρευστοποιήσεις στα κρυπτονομίσματα με βουτιά 6% για το Solana

Βαριές απώλειες για το Solana μετά την άνοδο της κεφαλαιοποίησης στο επίπεδο ρεκόρ των 89,4 δισ. δολαρίων. Υποχωρούν πάνω από 3% Ethereum και Bitcoin.

Μαζικές ρευστοποιήσεις στα κρυπτονομίσματα με βουτιά 6% για το Solana

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Στο «κόκκινο» βρίσκονται όλα τα μεγάλα κρυπτονομίσματα την Παρασκευή, με το Solana να σημειώνει τη μεγαλύτερη πτώση, υποχωρώντας 6% στα 168,7 δολάρια.

H τιμή του Solana είχε σκαρφαλώσει στο υψηλό τριών ετών των 181 δολαρίων την Τρίτη, με την κεφαλαιοποίηση να φτάνει στο επίπεδο ρεκόρ των 89,4 δισ. δολαρίων. 

Το Ripple καταγράφει απώλειες 5,43% στα 60 σεντς, ενώ το Polkadot κινείται 5,29% χαμηλότερα στα 8,79 δολάρια. 

Στο -5,2% το Cardano, ενώ το Ethereum διολισθαίνει 4,3% στα 3.333 δολάρια. 

Πτώση 4,6% για το Uniswap στα 11,44 δολάρια. 

Όπως μεταδίδει το Marketwatch, το Bitcoin σημειώνει απώλειες 3,9% στα 62.750 δολάρια και το Dogecoin κινείται 3,3% χαμηλότερα στα 15 σεντς. 

Το Polygon καταγράφει πτώση 3,3% στα 96 σεντς. 

Εν τω μεταξύ, η μετοχή του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων Coinbase διολισθαίνει 3,4% στα 253 δολάρια. 


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v