Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Προωθούμε την καινοτομία

Αρωγός στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την υποστήριξη των Fintechs η Profile, τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης Ευάγγελος Αγγελίδης.

Profile: Προωθούμε την καινοτομία
  • του Ευάγγελου Αγγελίδη*

Ο κλάδος του Fintech έχει σημειώσει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια με τη συμβολή της τεχνολογικής προόδου, τις αλλαγές στις προτιμήσεις των καταναλωτών και τις ρυθμιστικές μεταρρυθμίσεις. Σε αυτό το δυναμικό τοπίο, η Profile Software αναδεικνύεται αρωγός στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την υποστήριξη των Fintechs, ενισχύοντας την ευελιξία και την αποδοτικότητα.

Την ώρα που οι τεχνολογικές καινοτομίες έχουν σπάσει τους γεωγραφικούς φραγμούς, επιτρέποντας στο κοινό να έχει εύκολη πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες οπουδήποτε και οποτεδήποτε, οι εταιρείες Fintech βλέπουν το μερίδιο της αγοράς τους να αυξάνεται σημαντικά.

Παράλληλα, οι εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών έχουν διαδραματίσει κομβικό ρόλο στη διαμόρφωση του χρηματοοικονομικού τοπίου. Οι καταναλωτές ζητούν πλέον εξατομικευμένη και απρόσκοπτη εμπειρία, αναζητώντας λύσεις που να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις τους. Οι εταιρείες Fintech ανταποκρίνονται σε αυτή τη ζήτηση αναπτύσσοντας καινοτόμες λύσεις, που ξεπερνούν αυτές των παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών οργανισμών, τόσο σε ποιότητα όσο και σε κόστος.

Οι ρυθμιστικές μεταρρυθμίσεις επίσης έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη των Fintech, δημιουργώντας ένα πιο ευνοϊκό περιβάλλον για την καινοτομία. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν αναγνωρίσει τη δυναμική του κλάδου όσον αφορά στην πρόσβαση χρηματοοικονομικών προϊόντων σε μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με αποτέλεσμα τη σχετική χαλάρωση των κανονισμών. Αυτό παρέχει στις Fintech περισσότερες ευκαιρίες για να εισέλθουν στην αγορά και να λειτουργήσουν αποτελεσματικά.

Σε αυτό το δυναμικό τοπίο, η Ρrofile έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο προμηθευτή λύσεων χρηματοοικονομικού λογισμικού, τόσο εγχώρια όσο και διεθνώς, υποστηρίζοντας τις εταιρείες Fintech ώστε να διαχειριστούν την πολυπλοκότητα του σύγχρονου χρηματοοικονομικού τομέα.

Ταυτόχρονα, η διεθνής παρουσία της Ρrofile τής εξασφαλίζει την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να υποστηρίξει ενεργά τον κλάδο του Fintech. Με αρκετές επιτυχημένες υλοποιήσεις διεθνώς και πελατοκεντρική προσέγγιση, o όμιλος έχει τη δυνατότητα να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες και τις ρυθμιστικές ιδιομορφίες διαφορετικών χωρών. Η συνεχής επένδυση της Ρrofile στην έρευνα και την ανάπτυξη διασφαλίζει ότι η εταιρεία παραμένει στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας. Η εταιρεία επενδύει περίπου το 25% του ετήσιου τζίρου στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που ανταποκρίνονται στις αναδυόμενες τάσεις της αγοράς και στις απαιτήσεις των σύγχρονων πελατών.

Η συνεργατική προσέγγιση της Ρrofile Software ενισχύει περαιτέρω τις δυνατότητες καινοτομίας. Η εταιρεία συνεργάζεται ενεργά με αναλυτές, πελάτες και συνεργάτες παγκοσμίως, για να συγκεντρώσει και να μοιραστεί γνώσεις, δημιουργώντας λύσεις που θα καλύψουν όχι μόνο τις τρέχουσες, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες του κλάδου.

Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία τα τελευταία 30 χρόνια, η Ρrofile έχει αναδειχθεί μέσω των επιτυχημένων δράσεών της σε Fintech και παραδοσιακούς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει υποστηρίξει πελάτες με διαφορετικές ανάγκες να επιτύχουν τους στόχους τους, προωθώντας την ανάπτυξη, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα και ενισχύοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

* Ο κ. Ευάγγελος Αγγελίδης είναι CEO της Ρrofile

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v