ΟΠΑΠ: Νέα τροπή λαμβάνει η αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ, καθώς η Emma Delta διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να υπογράψει τη συμφωνία αν δεν μειωθούν οι προμήθειες προς την Ελληνικά Λαχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Καθημερινή», η Emma Delta έχει αποστείλει στο Μέγαρο Μαξίμου αίτημα για τη μείωση της αμοιβής των προμηθειών της εταιρείας Ελληνικά Λαχεία κατά 50%.Διαθεσιμότητα: «Έφοδο» στους δήμους όλης της χώρας σχεδιάζει το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση, προκειμένου να εντοπίσει πλεονάζον προσωπικό που θα συμμετάσχει στο επόμενο κύμα διαθεσιμότητας, σύμφωνα με τα «Νέα». Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι περίπου 90.000 εργαζόμενοι των δήμων αναμένεται να αποτελέσουν σημαντική δεξαμενή για τους επόμενους 12.500 διαθεσίμους, που πρέπει να βρεθούν ως το τέλος του έτους.
Φάρμακα: Εκδόθηκε χθες από το υπουργείο Υγείας το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων, το οποίο περιλαμβάνει την τιμολόγηση τριών ομάδων φαρμακευτικών σκευασμάτων (πρωτότυπων, νέων κωδικών αντιγράφων και καινοτόμων-πρωτότυπων φαρμακευτικών σκευασμάτων), γράφει η «Ναυτεμπορική».
Τράπεζα Πειραιώς: Στο δυναμικό της Τράπεζας Πειραιώς ως σύμβουλος διοίκησης και μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ομίλου εντάχθηκε ο Ν. Καραμούζης, αναφέρει η «Ημερησία». Άμεσος στόχος του ο μετασχηματισμός σε επενδυτική τράπεζα της Γενικής.