Ρύθμιση δανείων: Με τηλεφωνικές κλήσεις οι τράπεζες καλούν τους δανειολήπτες να ρυθμίσουν τις οφειλές από στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια καθώς και πιστωτικές κάρτες, ακόμα και για ποσά που δεν ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ, σύμφωνα με το «Έθνος».
Εξαγωγές: Συναγερμό για τις ελληνικές εξαγωγές έχει σημάνει η απόφαση της Ρωσίας να επιβάλει εμπάργκο στις εισαγωγές αγροτικών προϊόντων από την Πολωνία, απειλώντας με επέκτασή του σε όλες της χώρες της ΕΕ, σύμφωνα με τα «Νέα».
ΔΕΣΦΑ: Θετική η απάντηση από τις Βρυξέλλες για τη μεταβίβαση του 66% των μετοχών του ΔΕΣΦΑ στην αζέρικη Socar, γράφει η «Ημερησία», που κάνει λόγο για έσοδα 400 εκατ. για τους κύριους μετόχους, Δημόσιο και ΕΛ.ΠΕ. Η διαδικασία μεταβίβασης της εταιρείας αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2014.
Οικονομία: Πλεονάσματα οφείλουν να επιτυγχάνουν από το 2015 οι περιφέρειες και οι δήμοι της χώρας, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο της αυστηρής δημοσιονομικής διαχείρισης που θα ακολουθήσει και τον επόμενο χρόνο, αναφέρει η «Ναυτεμπορική».