Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 11 2014

Στις ... «κόμπλες» θα καθαρίζει το Μαξίμου!

Φαίνεται ότι είδαν και αποείδαν στο Μαξίμου με διάφορα σημαντικά προγράμματα, εταιρείες του δημοσίου κ.λπ. που καθυστερούν, και αποφάσισαν να αναλάβουν δράση, όπως μαθαίνουμε.

Για να αντιμετωπίσουν την αναβλητικότητα στη λήψη αποφάσεων, τις διαφορές απόψεων μεταξύ συναρμοδίων και άλλα παρόμοια φαινόμενα αποφάσισαν να λύνουν οι ίδιοι τους γόρδιους δεσμούς για να μην χάνονται πολύτιμος χρόνος και κοινοτικά κονδύλια.

Πώς θα γίνεται αυτό; Με διαταγή προς τους ιθύνοντες.

Οι τελευταίοι δεν θα μπορούν να φέρουν αντίρρηση γιατί η διαταγή θα προέρχεται από το πρωθυπουργικό γραφείο, τους κ. Σταμάτη και Μπούρα, όπως πληροφορούμαστε, και το θέμα θα επιλύεται.

Φυσικά, προκύπτει ένα ζήτημα.

Κάποιοι θα πρέπει να παρακάμψουν τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς για να παραπέμψουν θέματα τόσο ψηλά, και αυτό μπορούν να το κάνουν είτε άτομα που αναφέρονται κατευθείαν στο Μαξίμου, είτε άλλοι με προσβάσεις σε αυτό.

Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο σύστημα επίλυσης προβλημάτων σε ΔΕΚΟ κ.α. δεν συνδέεται με το πληροφορικό σύστημα Δήλος που χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός. Το τελευταίο που έφτιαξε ο κ. Πτωχός μοιάζει με αντίστοιχα που έχουν συμβουλευτικές εταιρείες όπως τονίζουν οι γνωρίζοντες.

Το Δήλος επιτρέπει στον κ. Σαμαρά να παρακολουθεί το έργο των υφισταμένων του σε real time, αφού καταγράφονται οι στόχοι και οι υποχρεώσεις -μνημονιακές και άλλες- ανά υπουργείο, και η πορεία εκπλήρωσής τους.

Είναι αυτό που επιτρέπει στον πρωθυπουργό να παρακολουθεί το έργο των υπουργών του 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο όπως δήλωσε ο ίδιος χθες και δεν έκανε καθόλου πλάκα...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v