Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 12 2018

Η κλιματική αλλαγή «έπληξε» την Bundesbank

Οι πρωτόγνωρα υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν σε αρκετές δυτικοευρωπαϊκές χώρες το καλοκαίρι που μας πέρασε, δεν άφησαν ανεπηρέαστη την πιο γνωστή κεντρική τράπεζα της Γηραιάς Ηπείρου, τη γερμανική Bundesbank στη Φρανκφούρτη.

Οπως λοιπόν πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή, οι υψηλές θερμοκρασίες έπιασαν απροετοίμαστη την Bundesbank και τους εργαζόμενους στο κεντρικό κτίριο. Κι αυτό γιατί οι μοναδικοί που είχαν κλιματιστικό στα γραφεία τους ήταν τα «πολύ πολύ υψηλόβαθμα στελέχη», με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να υποφέρουν.

Τους επιτράπηκε λοιπόν να φεύγουν νωρίτερα από το προβλεπόμενο από τα γραφεία τους τις ημέρες με τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά μη νομίζετε ότι τις γλίτωσαν. Κι αυτό γιατί θα έπρεπε να τις αναπληρώσουν άλλες μέρες, που οι θερμοκρασίες ήταν πιο χαμηλές.

Συμβαίνουν λοιπόν και στη Φρανκφούρτη. Πάντως, στα κεντρικά κτίρια της Τράπεζας της Ελλάδος στην Αθήνα δεν έχουν τέτοια θέματα με τα κλιματιστικά. Ούτε φανταζόμαστε στα διάφορα παραρτήματα της TτE ανά την Ελλάδα (υπάρχουν ακόμη τέτοια).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v