Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 5 2019

Μια συνάντηση στο Ecali Club χωρίς τον πρωταγωνιστή

Πολύς κόσμος μαζεύτηκε χθες το βράδυ στο Ecali Club για να ακούσει τι είχε να πει, κυρίως, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ως προβεβλημένος υπουργός, η Άννα Διαμαντοπούλου, o Γιώργος Προβόπουλος και o Νίκος Δένδιας.

Ανάμεσά τους αρκετοί επιχειρηματίες που ήθελαν να ακούσουν τι θα έλεγε ένα από τα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη στην εκδήλωση που είχε τίτλο: «Ελλάδα: 2020-2030». Όμως, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής δεν παρέστη τελικά και τη θέση του πήρε ο Γιώργος Τσίπρας, διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού.

Η στήλη δεν έχει προσωπική άποψη, γιατί δεν ήταν εκεί. Αν όμως αυτοί που μας το επικοινώνησαν έχουν δίκιο, τότε το κοινό μάλλον δεν έγινε σοφότερο από τις τοποθετήσεις των ανθρώπων του πάνελ και ίσως γι’ αυτό δεν τέθηκαν ερωτήσεις στο τέλος.

Όπως μας λένε, ο κ. Τσίπρας φέρεται να έκανε γενικές αναφορές, ισχυριζόμενος ότι πολλά πράγματα που θα έπρεπε να είχαν γίνει στο παρελθόν δεν έγιναν, δυσκολεύοντας το έργο της σημερινής κυβέρνησης. Η κα Διαμαντοπούλου φέρεται να  αναφέρθηκε στη σημασία της εκπαίδευσης  με κλασική παιδεία (Αριστοτέλης) και την ψηφιοποίηση ενώ τόνισε πως η Ελλάδα (!) θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στην υιοθέτηση του 5G (!).

Ο κ. Προβόπουλος φέρεται να αναφέρθηκε στην πρόβλεψη του ΔΝΤ και της ΕΕ για μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 1% μέχρι το 2060, που μετατρέπεται σε ύφεση υπό κάποιες δυσμενείς προϋποθέσεις.

Οσον αφορά τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό κ. Δένδια, αυτός φέρεται να αναφέρθηκε στον ρόλο της ασφάλειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v