Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 12 2021

Σπάνε νεύρα οι βεβαιώσεις μετακίνησης των εργαζομένων

Τον εκνευρισμό αρκετών επιχειρηματιών έχει προκαλέσει ο τρόπος έκδοσης βεβαιώσεων για τις μετακινήσεις των εργαζομένων τους μέσω του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.

«Είναι σαν να σπας πέτρα κάθε εβδομάδα. Σου σπάει τα νεύρα», ανέφερε στέλεχος μικρομεσαίας επιχείρησης, προσθέτοντας ότι θα έπρεπε να περιμένουν τις ανακοινώσεις του κ. Χαρδαλιά κάθε εβδομάδα, για να δουν τι θα κάνουν.

Ο ίδιος τόνισε ότι κάθε εβδομάδα χάνονται εργατοώρες και καταναλώνεται χαρτί για να βγαίνουν καινούργιες βεβαιώσεις χωρίς λόγο. «Φαντάσου να έχεις 100 ή 200 εργαζομένους και να πρέπει να το κάνεις κάθε Δευτέρα αφού ακούσεις τις ανακοινώσεις του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας», ανέφερε άλλος επιχειρηματίας που αναρωτιόταν γιατί δεν υπάρχει καλύτερος σχεδιασμός και προγραμματισμός.

Ο ίδιος τόνισε ότι το πιο απλό πράγμα θα ήταν να εκδίδεται μία βεβαίωση μετακίνησης για ολόκληρη την περίοδο του lockdown και όχι κάθε εβδομάδα ή δύο. Αν οι αρχές αποφάσιζαν να το διακόψουν, τότε θα έπαυε να ισχύει η βεβαίωση.

Οι άνθρωποι έχουν δίκιο

Απλά, απορεί κανείς πώς δεν βρέθηκε κάποιος να προτείνει την έκδοση μιας βεβαίωσης για κάθε εργαζόμενο για ολόκληρη τη διάρκεια του απαγορευτικού, χωρίς χρονικό προσδιορισμό.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v