Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γιατί «ξέσπασαν» οι αγοραστές στο ΧΑ

Τις αφορμές που περίμεναν βρήκαν οι αγοραστές οδηγώντας σε νέο ρεκόρ για το 2013. Σε υψηλά 29 μηνών ο Γενικός Δείκτης. Ο ρόλος των αποτελεσμάτων εννεαμήνου και της αναβάθμισης από Moody's. Σε ποια χαρτιά εντοπίζεται το ενδιαφέρον. Πώς προδιαγράφεται η συνέχεια.

Με "άλλοθι" την αναβάθμιση από τον οίκο Moody΄ς, οι αγοραστές αποφάσισαν να κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους στο εγχώριο χρηματιστηριακό ταμπλώ και ο Γενικός Δείκτης έσπασε την μακρά συσσώρευση, δίνοντας την πολυαναμενόμενη ανοδική διαφυγή.

Στα χαρακτηριστικά της ημέρας, ο ικανοποιητικός τζίρος, η κινητικότητα στον Κατασκευαστικό κλάδο, οι πρώτες ενδείξεις "window dressing" χαμηλότερα του FTSE25 και η επιστροφή των αγοραστών στις θυγατρικές Βιοχάλκο, με "δυνατά πονταρίσματα" εν όψει της καταλυτικής ημερομηνίας της 5ης Δεκεμβρίου, όσον αφορά την πιθανολογούμενη υποβολή των δημόσιων προτάσεων. Δεν είναι καθόλου τυχαία η σημερινή ενεργοποίηση των αγοραστών στις θυγατρικές του ομίλου, καθώς η κίνηση δείχνει να ευνοείται απόλυτα και από τους όρους της βραχυπρόθεσμης πίστωσης (Τ+3).

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία επίσημη ανακοίνωση που αφορά το εν λόγω θέμα είναι το δελτίο τύπου της Επ. Κεφαλαιαγοράς που αναφέρει: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επ. Κεφαλαιαγοράς κατά την 660/10.10.2013 συνεδρίαση, λαμβάνοντας υπόψιν τη νομοθεσία περί δημοσίων προτάσεων και με γνώμονα την προστασία των δικαιωμάτων της μειοψηφίας, σχετικά με τη διασυνοριακή συγχώνευση με απορρόφηση της εισηγμένης στο Χ.Α. 'ΒΙΟΧΑΛΚΟ ΑΕ' από τη θυγατρική της στο Βέλγιο 'Viohalco SA', ότι, εφόσον ολοκληρωθεί ο εταιρικός αυτός μετασχηματισμός, η εταιρεία 'Viohalco SA' θα έχει την υποχρέωση να προβεί σε δημόσιες προτάσεις για τις εταιρείες του ομίλου 'ΒΙΟΧΑΛΚΟ ΑΕ' των οποίων οι μετοχές είναι εισηγμένες στο Χ.Α.

Από εκεί και πέρα και παίρνοντας τις εξελίξεις με την χρονική τους σειρά, ασφαλώς και η έκθεση - αναβάθμιση από την Moody΄s μόνο για πανηγυρισμούς δεν είναι, όμως η Αγορά περίμενε μία αφορμή (έστω και κατά πολλούς εν μέρει προεξοφλημένη) να κινηθεί ψηλότερα και καθώς ολοκληρώθηκαν και τα αποτελέσματα εννεαμήνου, δύσκολα θα υπήρχε κάποιος άλλος θετικός καταλύτης που θα μπορούσε να δώσει τα απαιτούμενα "ανοδικά καύσιμα" μέχρι το τέλος του χρηματιστηριακού έτους.

Υπενθυμίζεται ότι η αναβάθμιση από την Moody΄s ήταν μόνο δύο βαθμίδες (σε Caa3 από C) και εξακολουθεί να βρίσκεται εννέα βαθμίδες κάτω από τα επίπεδα της επενδυτικής πρότασης (investment grade) και στην κατηγορία "junk". Και επειδή "ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες", βραχυπρόθεσμα ο οίκος αναμένει μικρή μείωση του ΑΕΠ το 2014 (0,5%) πριν η οικονομία αναπτυχθεί κατά 1% το 2015, δηλαδή ύφεση και το 2014 και οριακή ανάπτυξη το 2015, αρκετά μακράν από τις αισιόδοξες Κυβερνητικές και όχι μόνο, εκτιμήσεις, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει ότι το υπάρχον πολιτικό περιβάλλον θα αποδειχθεί "πρόκληση" σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, στις 17.00 βρέθηκε στις 1227,2 μονάδες (+2,64%) και μέσω των δημοπρασιών έκλεισε οριακά χαμηλότερα από το υψηλό ημέρας (1228,32) και πιο συγκεκριμένα στις 1228,23 μονάδες με κέρδη 2,72%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημερινό κλείσιμο του Δείκτη είναι και υψηλά 29 μηνών, με το αμέσως υψηλότερο κλείσιμο να έχει σημειωθεί στις 26/7/2011 (1233,22 μονάδες).

Ο τζίρος, ο μεγαλύτερος των τελευταίων τριών συνεδριάσεων, ακούμπησε τα 160 εκατ. από τα οποία τα 19,4 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΦΦΓΚΡΠ, ΕΤΕ, ΑΡΑΙΓ, ΕΧΑΕ, ΜΠΕΛΑ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΠΕΙΡ).

Το 75% του τζίρου σε συναλλαγές μόλις 10 τίτλων και πιο συγκεκριμένα των Πειραιώς, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Εθνικής, ΕΧΑΕ, ΕΤΕΤΠ, Alpha Bank, Jumbo, Folli Follie Group.

Από τις μετοχές του FTSE25, δεν "ήλθαν σε επαφή με το κόκκινο" οι Πειραιώς, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΔΕΗ, ΕΕΕ, Ελλάκτωρ, ΕΥΔΑΠ, Μέτκα, Μυτιληναίος, ΟΤΕ, Intralot και Folli Follie Group, ενώ μέσω των δημοπρασιών στο υψηλό ημέρας έκλεισαν οι ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΔΕΗ, Μέτκα, Μυτιληναίος, ΟΠΑΠ, Σωλ. Κορίνθου, Eurobank Properties, Motor Oil.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

Πλέον η πλειάδα των τίτλων που "έχουν τρέξει" και που απαρτίζονται κυρίως από μετοχές του FTSE25 και λίγους τίτλους μεσαίας κεφαλαιοποίησης, φοβίζουν τους Έλληνες επενδυτές να πάρουν θέσεις, με τους ξένους να είναι μόνοι στην κίνηση στο μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών, επισημαίνει ο Ηλίας Ζαχαράκης.
 
Ο Δείκτης αν θελήσει να συνεχίσει την κίνηση προς το 1260 ή και υψηλότερα προς τις 1450 μονάδες, σίγουρα θα το κάνει με τίτλους Δεικτοβαρείς, αν μη τι άλλο και αν τώρα κάποια Ελληνικά κεφάλαια βρέθηκαν με ρευστότητα τότε υπάρχει περίπτωση να δούμε και μία κίνηση από τους υπόλοιπους "ξεχασμένους" τίτλους της Αγοράς. Το 95% του όγκου ουσιαστικά γίνεται από 20 το πολύ τίτλους, με αποτέλεσμα να έχουμε μία Αγορά δύο ταχυτήτων με το "retail" να μην τολμάει εύκολα να πάρει θέση σε μετοχές που έχουν υψηλές αποτιμήσεις και λίγους να ασχολούνται με το βραχυπρόθεσμο trading.
 
Τα χαρακτηριστικά της Αγοράς είναι σίγουρα "bull market" μιας και οι διορθώσεις σε χρόνο είναι γρήγορες και μεγάλες ενώ η άνοδος εξελίσσεται σε πολύ πιο αργούς ρυθμούς.
 
Πλέον μένει να δούμε την "συνέχεια του έργου" την εβδομάδα που ξεκίνησε.
 
Κατά την άποψη μας, ναι μεν δεν "συμπαθούμε" τον Τραπεζικό κλάδο, παρόλα αυτά μιας και υπάρχει το μοναδικό προϊόν που λέγεται warrant και μάλιστα με τέτοια χαρακτηριστικά σε χρόνο και πολλαπλασιαστή στην Ελλάδα, τα χαρτοφυλάκια οφείλουν να έχουν ένα πολύ μικρό ποσοστό τους σε θέση.
 
Αν πιστεύουμε σε ανάπτυξη της οικονομίας τα επόμενα χρόνια, ή ότι το Κράτος θα μπορέσει να πάρει πίσω τα χρήματα που δάνεισε για να σωθεί ο κλάδος, τότε είναι αδιανόητο κάθε χαρτοφυλάκιο να μην έχει ένα πολύ μικρό ποσοστό θέσης (όχιtrading).
 
Όλα δείχνουν πως ξεκλειδώνουν τα έργα για τις μεγάλες οδικές αρτηρίες, ενώ την επόμενη πενταετία αναμένεται μεγάλο πακέτο για την ολοκλήρωση τους, με τους δύο βασικούς ομίλους να κερδίζουν έδαφος.
 
Από την άλλη η πώληση του Αστέρα μπορεί να "ανοίξει την όρεξη" για να προχωρήσει και η πώληση του Ελληνικού μιας και αυτά τα δύο αυτά κομμάτια είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.
 
Μπορούν να προσφέρουν σημαντικές θέσεις εργασίας και να βοηθήσουν σημαντικά στην ανάπτυξη το επόμενο διάστημα σε περίπτωση που προχωρήσουν.
 
Πλέον μπήκε ο Δεκέμβρης, με τα βιβλία να κλείνουν θέσεις με σημαντικά κέρδη και μένει να δούμε αν θα έχουμε άμεση συνέχιση της κίνησης, που είναι και το πιο λογικό, αν η Αγορά θέλει να εκπλήξει τους περισσότερους.
 
Συνεχίζουμε να είμαστε αισιόδοξοι, για την Αγορά και πλέον είμαστε πάνω στα επίπεδα διάσπαση των οποίων θα κάνουν πολλούς να πιστέψουν σε άμεση συνέχιση της ανοδικής κίνησης σε υψηλότερα επίπεδα.
 
"Ο στόχος μας μεσοπρόθεσμα συνεχίζει και είναι στην περιοχή του 1350-1500 με ενδιάμεση αντίσταση το 1260" αναφέρει ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ.

Οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις

Μικτά πρόσημα στην Ασία και στην Ευρώπη, με απόλυτα ελεγχόμενες πιέσεις ξεκίνησε η, πρώτη μετά την "Black Friday" συνεδρίαση στην Wall Street.
 
Αντίθετα, πιέζεται σημαντικά ο χρυσός.
 
Η επιδείνωση της ποιότητας των στοιχείων ενεργητικού των Πορτογαλικών Τραπεζών θα επιβραδυνθεί το 2014, ανακοίνωσε η Fitch. Όπως αναφέρει ο διεθνής οίκος, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια αναμένεται να αυξηθούν περαιτέρω το επόμενο έτος, αλλά με πιο αργό ρυθμό, καθώς η Πορτογαλική οικονομία αναμένεται να βγει από την ύφεση το 2014.
 
Οι Ευρωπαϊκές μετοχές μπορεί να αποτελούν την κορυφαία επιλογή της πλειονότητας των επενδυτών λόγω των προσδοκιών για ισχυρά κέρδη το 2014, ωστόσο η Morgan Stanley προχώρησε σε υποβάθμιση των μετοχών της Περιοχής σε "neutral", προβλέποντας ότι θα... "ξεμείνουν από καύσιμα". Αν και η Τράπεζα προτιμά τις μετοχές των ανεπτυγμένων Αγορών από αυτές των αναδυόμενων, θεωρεί πως το προφίλ ρίσκου-ανταμοιβής είναι χειρότερο σε σχέση με την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, για τις οποίες διατηρεί τη σύσταση "overweight".
 
"Η Ευρώπη παραμένει υπό την απειλή παρατεταμένης στασιμότητας καθώς ο αποπληθωρισμός και η χαμηλή ανάπτυξη είναι πιθανό να 'οχυρωθούν' εξαιτίας της απουσίας ανάληψης δράσης από τους Ευρωπαίους policy makers", σύμφωνα με τον οίκο, ο οποίος κάνει λόγο για Ιαπωνοποίηση - αναφερόμενος στη μακροχρόνια οικονομική στασιμότητα της Ιαπωνίας. Η Morgan Stanley περιμένει επίσης ότι οι περαιτέρω αυξήσεις στους λόγους τιμής/κέρδη των Ευρωπαϊκών μετοχών θα είναι περιορισμένες, καθώς βρίσκονται ήδη σε υψηλό 12ετίας συγκριτικά με τον δείκτη MSCI World All Countries, ενώ έθεσε τον βασικό στόχο για τον MSCI Europe στις 1.500 μονάδες για το τέλος του 2014, έναντι των 1.335 μονάδων σήμερα. Ο οίκος εξακολουθεί να βλέπει κάποια αξία στα Κρατικά και εταιρικά ομόλογα της Ευρωζώνης, λέγοντας πως της αρέσουν οι υψηλές αποδόσεις της Ευρωπεριφέρειας, όπως για παράδειγμα της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Σλοβενίας, κάνοντας λόγο για βελτίωση στη μακροοικονομική τροχιά.
 
Από την άλλη και σύμφωνα με την Capital Economics, ο ρυθμός επέκτασης της οικονομίας δεν καθίσταται ικανός να αντιστρέψει την "θολή" εικόνα της Ευρωζώνης. Η επιβραδύνουσα οικονομία δεν δύναται να σηματοδοτήσει την ανάκαμψη της Αγοράς εργασίας αλλά και την ανάσχεση των υψηλών επιπέδων χρέους. 
Επίσης, δεν μπορεί να "χαλαρώσει" τους φόβους των Κρατών – Μελών, ενόψει μάλιστα και μίας αποπληθωριστικής περιόδου.
Τα δεδομένα αυτά, οδηγούν αυτόματα στην ανάγκη περαιτέρω δράσης εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η οποία καλείται να "χαλαρώσει" επιπλέον, την νομισματική της πολιτική.
 
Το 2014 αναμένουν έναν νέο γύρο LTRO (φθηνών δανείων 3ετούς διάρκειας στις Τράπεζες), καθώς και μείωση του βασικού επιτοκίου, αλλά και του επιτοκίου καταθέσεων, οι αναλυτές της Citigroup.

Επιστροφή στο ΧΑ

Δεν βλέπει "κούρεμα" για το Ελληνικό χρέος η Societe Generale παρά το γεγονός ότι “θα ήταν επωφελές μακροχρόνια και θα βελτίωνε τις οικονομικώς προοπτικές”. Η όποια διευθέτηση κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει από μειώσεις επιτοκίων και αυξήσεις του χρόνου ωρίμανσης των ομολόγων, υπό νέες προϋποθέσεις που θα πρέπει να τηρηθούν και πιθανώς με μία πρόσθετη υποστήριξη από τα διαρθρωτικά Ταμεία. Ο οίκος προβλέπει ότι αργά η γρήγορα θα επιτευχθεί συμφωνία με την τρόικα.
 
Ξεκινώντας από τα "τυπικά", το Χρηματιστήριο Αθηνών, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης, από σήμερα 02 Δεκεμβρίου 2013, των μετοχών των εταιρειών: Shelman και Alsinco.
 
Συγκρατημένοι δηλώνουν οι περισσότεροι παράγοντες της Αγοράς που συστήνουν παρακολούθηση της τάσης, αλλά και αυξημένα αντανακλαστικά σε περίπτωση απότομης αλλαγής του κλίματος.
 
Από την άλλη και σύμφωνα με πληροφορίες από χρηματιστηριακά γραφεία δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες τελευταίες τοποθετήσεις σε τίτλους του MSCIGreece και αύριο, όμως κάπου εκεί τελειώνει η "ουρά" αγορών για τους συγκεκριμένους τίτλους.
 
Η πιο αισιόδοξη σχολή σκέψης, αναφέρεται σε μία Αγορά που επέδειξε "παρατεταμένη αδυναμία" σημαντικής διόρθωσης και έτσι δεν μπορεί να αποκλειστεί ένας πέμπτος κύκλος ανόδου μέχρι τις 1445 μονάδες, ιδιαίτερα αν η ζώνη 1248 - 1280 υπερκεραστεί και μετατραπεί από αντίσταση σε στήριξη (!)
 
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ενώ ο Γενικός Δείκτης έδωσε νέα πολύμηνα υψηλά, ο FTSE25, υστερεί ακόμα από το ενδοσυνεδριακό υψηλό τρέχοντος έτους που έχει σημειώσει στις 20/5 (410,78 μονάδες). Παρά ταύτα, συνεχόμενα κλεισίματα υψηλότερα των 400 μονάδων, μπορούν να δημιουργήσουν τις τεχνικές προϋποθέσεις για μία πρώτη κίνηση προς τις 416 μονάδες.
 
Ξεκινώντας από τις Δεικτοβαρείς μετοχές και το Τραπεζικό ταμπλώ, ο τίτλος της Alpha Bank είχε και σήμερα πωλητή και δεν αποκλείεται αυτό να ενταθεί όσο πλησιάζει η πρώτη εξάσκηση των warrants. Μπορεί η μετοχή τελικά να έκλεισε αμετάβλητη, όμως στο συντριπτικά μεγαλύτερο κομμάτι της συνεδρίασης κινήθηκε με αρνητικό πρόσημο, ενώ αμετάβλητος έκλεισε και ο τίτλος της Εθνικής που υποχώρησε σημαντικά από τα υψηλά ημέρας.
 
Σαφώς καλύτερη επίδοση από τον παραστατικό τίτλο της Εθνικής που έκλεισε στα 1,66 ευρώ με κέρδη 6,41% διακινώντας 4008706 τεμ.
 
Η στήλη είχε ειδοποιήσει εγκαίρως ότι τα θεωρούμενα "διορατικά" χαρτοφυλάκια που παραμένουν ενεργά στον Τραπεζικό κλάδο, έχουν σαν "πρώτες προτιμήσεις" την μετοχή της Πειραιώς και το warrant της Εθνικής.
 
Μεταφερόμενοι στον μη Τραπεζικό 25αρη, η πιθανολογούμενη επανεκκίνηση των έργων στις οδικές αρτηρίες έδωσε κινητικότητα στον Κατασκευαστικό κλάδο.
 
Στις περιπτώσεις των "leader", ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Ελλάκτωρα, οι επόμενες τεχνικές αντιστάσεις εντοπίζονται στα 3,70 και 3,50 ευρώ, αντίστοιχα.
 
Επέστρεψε υψηλότερα των 6,20 ευρώ ο τίτλος του Μυτιληναίου και αν συνεχίσει να κινείται "βόρεια" οι επόμενες βραχυπρόθεσμες αντιστάσεις τοποθετούνται στα 6,33 και 6,65 ευρώ.
 
Με νέα υψηλά 63 μηνών "φλερτάρισε" ο τίτλος της Folli Follie Group, αλλά υποχώρησε σχετικά προς το τέλος. Σημαντική αντίσταση το ψυχολογικό και τεχνικό όριο των 24,00 ευρώ.
 
Νέα υψηλά 48 μηνών για την ΕΧΑΕ. Επόμενη "τεχνική μάχη" στα 8,80 ευρώ.
 
Στο υψηλό ημέρας και επάνω στο ψυχολογικό όριο των 10,00 ευρώ έκλεισε ο τίτλος του ΟΠΑΠ ισοφαρίζοντας το υψηλότερο κλείσιμο για το τρέχον έτος που ήταν ταυτόχρονα και υψηλό 28 μηνών. Ανοδική διαφυγή μπορεί να δώσει τα "τεχνικά καύσιμα" για κίνηση προς τα 11,80 ευρώ.
 
Νέο υψηλό 32 μηνών για τον τίτλο της ΔΕΗ. Επόμενη τεχνική αντίσταση στα 11,50 ευρώ.
 
Κατηφορίζοντας στις χαμηλότερες κεφαλαιοποιήσεις, νέο υψηλό 24 μηνών για τονFourli, που δείχνει διάθεση να "αναμετρηθεί" με την επόμενη τεχνική αντίσταση των 4,20 ευρώ.
 
Κινητικότητα σε Υγεία, Ιντρακόμ, Ιντρακάτ, Kleeman, Trastor, Q&R, Attica Group ενώ στον Δάιο μετά από 15 πλαγιοκαθοδικές συνεδριάσεις (13 πτωτικές, μία αμετάβλητη και μία ανοδική) σήμερα σημειώθηκε προσπάθεια ανοδικής αντίδρασης, αγνώστου διαρκείας.

---ΧΠΑ

Επιτάχυνση της ανόδου έδωσε η πρώτη συνεδρίαση της νέας χρηματιστηριακής εβδομάδας, με αξιοπρόσεκτο χαρακτηριστικό την αύξηση των συναλλαγών τόσο στο συμβόλαιο του δείκτη, όσο και στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (16.776 συμβόλαια).
 
Με διάθεση ελεγχόμενης υπεραπόδοσης το συμβόλαιο του FTSE25, γύρισε σε υπερτίμηση 0,30%.
 
Τα συμβόλαια του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 7.138 - 6.684 Δεκεμβρίου, 452 Ιανουαρίου, 0 Φεβρουαρίου και 2 για τον Μάρτιο - τιμή εκκαθάρισης για τον πρώτο μήνα, 405,5) κινήθηκαν μεταξύ 392,25 και 405,2 μονάδων.
 
Δεν υπήρξε αξιοσημείωτος δανεισμός τίτλων, ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε ΟΤΕ (2.007), ΔΕΗ (1.185), Alpha Bank(1.804), Εθνική (1.933), Πειραιώς (2.221), Μυτιληναίο (1.029), ΟΠΑΠ (430), MIG(1.589), Ελ. Πετρέλαια (240), Motor Oil (688), Ελλάκτωρα (303), Μέτκα (195), ΕΧΑΕ (1.142), ΓΕΚ (377), Eurobank Properties (160), ΕΥΔΑΠ (204), Σιδενόρ (333), FolliFollie Group (113), Intralot (196), Jumbo (162), Frigoglass (185).
 
Σύμφωνα με την Alpha Finance, η τεκμαρτή μεταβλητότητα ενός μηνός στα at-the-money δικαιώματα του δείκτη FTASE διαμορφώθηκε στο 38%, με τον όγκο συναλλαγών αυξημένο, ιδιαίτερα για τα δικαιώματα αγοράς με συνολικά 1.241 δικαιώματα (1.213 calls και μόλις 28 puts).
 
Σύμφωνα με το Χ.Α., δεν αναφέρθηκαν “ανοιχτές” πωλήσεις.
 
Επίσης δεν σημειώθηκε σημαντικό κλείσιμο θέσης “ανοιχτών” πωλήσεων.
 
Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Alpha Bank (23.654.353 τεμ.), Εθνική (3.758.968 τεμ.), MIG (1.494.208 τεμ.), Ελ. Πετρέλαια (1.270.240 τεμ.), ΟΠΑΠ (1.376.786 τεμ.), ΟΤΕ (1.233.241 τεμ.), Πειραιώς (2.213.108 τεμ.).
 

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v