Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 9 2002

O κ. Ηoney, η ALFA ALFA και η χώρα της.... τζαζ

Ο Χαμαιλέων δεν γνωρίζει αν ο κ. Απόστολος Αλλαμανής εκτιμά τη μουσική Τζαζ ή αν του αρέσει το όλο κλίμα ”νωχέλειας” και η ατμόσφαιρα έντονης ηδυπάθειας για την οποία φημίζεται η περιοχή της Λουιζιάνα, ιδίως τις... νύχτες. Αυτό άλλωστε είναι προσωπική του υπόθεση.

Το σίγουρο είναι οτι ο πρόεδρος της ALFA ΑLFA HOLDINGS έχει κάθε λόγο να χαίρεται που κατάφερε να εξέλθει, έστω και μερικώς, με μια... ”μελένια” συμφωνία (ας μου συγχωρεθεί ο χαρακτηρισμός αλλά επηρεάστηκα από το όνομα του αρμοδίου vise president επί των εξαγορών της αγοράστριας εταιρίας Palace Entertainmnet, του κ. Douglas...Honey) από την - κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες- άκρως κοπιώδη και επώδυνη περιπέτεια των θεματικών πάρκων.

Το ερώτημα όμως είναι αν υπάρχουν ακόμη κάποια ”κομμάτια” άκρως ενδιαφέροντα που σχετίζονται με το ταξίδι της ALFA στη ”χώρα της τζαζ” για τα οποία ουδόλως έχει ενημερωθεί το ελληνικό κοινό, πέρα από την όποια ευτυχή συμφωνία ”εκχώρησης” των πάρκων.

Από την τελευταία άλλωστε, ενδεχομένως να έχει ικανοποιηθεί και ο κ. Wayne Durlacher της South Trust.

Ενα πιθανό, για παράδειγμα, ερώτημα αφορά στη ”γεύση” που άφησε στον κ. Αλλαμανή η γνωρίμία και η κατά τα φαινόμενα όχι επικερδής συνεργασία, με τον αξιότιμο κ. Randy Drew , ex- στέλεχος της Ogden Parks, εν συνεχεία CEO της Alfa Smart Parks και τουλάχιστον για ένα... φεγγάρι, partner της Εntertainment Associates...

Υπάρχουν όμως και ουσιαστικότερα ερωτήματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v