Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 10 2006

Η Λυμπέρης, τα ”σούσι” και η... συνέλευση

Ποια είναι άραγε η ταρίφα στη λίστα των προστίμων όταν μια εισηγμένη ΔΕΝ αναρτά σημαντικές ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της;

Ρητορικό το ερώτημα και λίγη σημασία έχει αφού μέρες αυγουστιάτικες που είναι, ποιος ενδιαφέρεται για τυπικότητες. Ο κ. Πιλάβιος θα είναι σύντομα καθ’ οδόν προς την Τήνο, ο κ. Καπράλος προς την Πάρο και ο κ. Αντ. Λυμπέρης στην Μύκονο.



Από την διάταξη των ονομάτων παραπάνω, θα καταλάβατε ότι σε κάποια τυπική παράβαση θα έχει υποπέσει ο κ. Αντ. Λυμπέρης ή μάλλον η εισηγμένη που φέρει υπερηφάνως το όνομά του.

Δεν καταλάβαμε ομολογουμένως πολλά από την ανακοίνωση της εισηγμένης ”Εκδόσεις Λυμπέρη” που εμφανίστηκε στις 3 Αυγούστου στις ιστοσελίδες του ΧΑ αναγγέλλοντας ”έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων” για τις 28 Αυγούστου, αφού η ανακοίνωση απλά επικαλείτο νομικές διατάξεις, χωρίς εξηγήσεις για κοινούς θνητούς-μετόχους!

”Μπα”, σκεφτήκαμε, ”καλά δεν καθόταν ο κ. Λυμπέρης στην ομπρέλα του στο ”N’ammos” τσιμπολογώντας τα σούσι του τα ωραία, ποια είναι άραγε η βιασύνη να τρέχει αυγουστιάτικα στο ταπεινό Κορωπί για να συγκαλέσει, αίφνης, γενική συνέλευση;”

Ανατρέξαμε στα επίσημα κιτάπια (κάθε εισηγμένης) που είναι η ιστοσελίδα (της εν λόγω sto www.liberis.gr), αλλά τζάμπα ο κόπος μια που η στήλη ”Ανακοινώσεις” είχε ως τελευταία επικοινωνία (19/7/06) με τους μετόχους την ”ίδρυση θυγατρικής στην ελεύθερη ζώνη του Ντουμπάϊ με την μορφή ΕΠΕ με σκοπό τις εκδόσεις” και τίποτα άλλο.

Οσο για τις συνελεύσεις, οι αναγγελίες είχαν μείνει στην τακτική συνέλευση του Ιουνίου.

Προς τι λοιπόν η βιασύνη για τον κ. Λυμπέρη να αντικαθιστά την παραλία της Ψαρούς με το Κορωπί (εμφανώς) μέσα στο κατακαλόκαιρο;

To ψάξαμε λίγο και βρήκαμε ότι η συγκεκριμένη ”αυγουστιάτικη” έκτακτη συνέλευση θα έχει ως μόνο αντικείμενο (πέραν των ”διαφόρων ανακοινώσεων”) την εξαγορά από την εταιρία περιουσιακού στοιχείου μέλους της διοίκησης ή συγγενών του.

Για αυτό και θα το ψάξουμε περισσότερο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v