Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 15 2014

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος... εχάθη. Στοπ

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος... εχάθη. Στοπ

To Euro2day.gr είχε προγραμματίσει σήμερα, με βάση σχετική ενημέρωση από το επιτελείο του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου, να δημοσιεύσει τις απαντήσεις του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων σε κοινό ερωτηματολόγιο που είχε απευθύνει προς τους ισχυρότερους υποψηφίους για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Χθες το απόγευμα, συνεργάτες του κ. Σπηλιωτόπουλου μας ενημέρωσαν πως «δεν προλαβαίνει να απαντήσει».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην υπουργός αποφεύγει να τοποθετηθεί ή να συμμετάσχει σε κοινή συζήτηση με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε εμφανιστεί στο πρώτο ντιμπέιτ των υποψηφίων για τον δήμο της Αθήνας που διοργάνωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Είχε στείλει, μάλιστα, και επιστολή στον σταθμό με την οποία έθετε θέμα ισότιμης συμμετοχής όλων των υποψηφίων. Αργότερα υποστήριξε πως δεν εμφανίστηκε στο πρώτο ντιμπέιτ επειδή ο σταθμός είχε αρχικά αρνηθεί τη συμμετοχή του υποψηφίου δημάρχου Β. Καπερνάρου.

Το Euro2day.gr είχε από την αρχή ενημερώσει πως έστειλε κοινό, οικονομικού προσανατολισμού, ερωτηματολόγιο σε τέσσερις υποψηφίους μεταξύ των οποίων ήταν και ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Οι συνεργάτες του δεν μας εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους τελικά δεν απάντησε στις ερωτήσεις. Οπότε δε γνωρίζουμε αν παρεξηγήθηκε που δεν στείλαμε ερωτήσεις και στον κ. Καπερνάρο. Γνωρίζουμε, πάντως, από πρώτο χέρι και εκ του αποτελέσματος πως δεν τον χαρακτηρίζει η συνέπεια.

Ο κάθε υποψήφιος έχει το δικαίωμα να επιλέξει τον τρόπο και τα εργαλεία με τα οποία θα επικοινωνήσει με τους πολίτες. Θα μπορούσε, όμως, να δείξει στοιχειώδη ειλικρίνεια και συνέπεια. Αυτά ακριβώς είναι που ψάχνουν οι ψηφοφόροι.

Πιθανώς ο κ. Σπηλιωτόπουλος θεωρεί πως δε χρειάζεται να απαντά σε συγκεκριμένα ερωτήματα και μπορεί να πορεύεται με τα συνήθη ανούσια συνθήματα, τα οποία ουδείς «αγοράζει» πλέον...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v